Tractari auto Bucuresti

tractari auto

Noi stim ca secretul unei afaceri de un adevarat succes este mereu strans legat de numarul de clienti ce au fost satisfacuti, de accea in ultimul timp firmele incearca sa acorde o atentie deosebita cerintelor si recomandarilor clientilor. Momentul in care va vedem multumirea in ochi, devine multumirea noastra pentru care trebuie sa luptam zi de zi si sa incercam sa fim cei mai buni in prestarea de tractari auto si asistenta rutiera din Bucuresti, cat si in restul tarii. Daca ai orice problema in legatura cu masina poti sa ne suni, nu ezita si acceseaza site-ul urmator pentru a gasi datele de contact alotractari.ro.

 Avantajele pe care le ofera firma noastra

 Avantaleje firmei noastre sunt ca va oferim tarife minime pentru tractarile auto in Bucuresti, avem un program non stop indiferent de zi sau anotimp, va promitem o interventie in maxim 30 de minute oriunde in Bucuresti, va garantam ca vom opera cu multa seriozitate, promptitudine, corectitudine si respect. Ca pret avem o gama larga si avantajoasa de preturi si oferte, iar in cazul in care o sa faceti programarea pentru tractare cu cel putin 3 zile inainte atunci noi o sa va oferim un discount de 10%, pentru tractarile auto care isi vor efectua repararile la service-ul noustru sau la unul din service-urile partenere va oferim un discount intre 50 si 100%, in timpul transportului masina va fii asigurata cu ajutorul unei polite Casco. Preturile tractarii unei masini variaza in functie de greutatea masinii, intre 800 si 1000kg oferim un pret de 89 de lei, intre 1001 si 1500 kg tariful este de 150 de lei, iar vehiculele mai grele de 1501 kg si mai usoare de 3500 kg v-or avea un pret care o sa varieze intre 150 si 250 de lei.

 Cand sa ne contactati?

 In momentul in care intampinati o problema mecanica, tehnica sau o problema electrica cu masina, indiferent daca simptomele acesteia se manifesta in parcare sau in timpul deplasarii pe sosea. Ne puteti contacta in cazul in care s-a descarcat bateria si aveti nevoie de curent, in cazul in care aveti o pana, in cazul in care ati ramas fara combustibil sau sunteti inzapeziti, daca doriti parerea unui specialist in legatura cu masina dumneavoastra fara a mai merge pana la un dealer auto autorizat sau la un service si nu in ultimul rand in cazul in care ITP-ul sau asigurarea masinii dumneavoastra au expirat si doriti sa tractati masina pana la cel mai apropiat loc pentru rezolvarea problemei.

 Obiectivele firmei noastre

 Firma de tractari auto prezentata anterior este intr-o continua expansiune, aceasta doreste sa-si extinda numarul colaboratorilor in serviciile de tractari auto si asistenta rutiera. Detine cel mai mare site de tractari auto din Romania, acestia doresc sa reuneasca companiile specializate, profesionale, capabile de orice tip de interventie si sa impuna mereu un tarif unic, astfel incat sa nu te deranjeze gravitatea pretului, pretul ramane constant indiferent de ora zilei, indiferent de anotimpul in care vom intervenii, va garantam ca este o firma serioasa. Contactati-ne cu incredere!