Tractari auto Bucuresti

Foarte multor soferi li se intampla sa li se defecteze cate ceva la masina si sa ramana in trafic cu ea fara a stii ce am putea face sa rezolvam problema cat mai rapid si intr-un mod cat mai simplu. Atunci cand vi se defecteaza masina in trafic, puteti apela cu incredere la o firma de tractari auto din bucuresti dar care efectueaza tractari si in tara. Aceasta firma care va poate tracta masina si va poate oferi asistenta rutiera se numerste Alo Tractari.

Seriozitate si corectitudine apeland la tractari auto bucuresti

tractari auto bucurestiAcesta companie Alo Tractari S.R.L. este una in plin proces de dezvoltare care doreste extinderea serviciilor de tractari si asistenta auto si in multe zone ale tarii noastre. Deoarece acesta companie stie ca succesul unei firme este direct proportional cu numarul de clienti multumiti, aceasta firma care efectueaza tractari auto in bucuresti dar si in tara actioneaza cu multa seriozitate, promptitudine, corectitudine dar si respect, iar atunci cand se citeste multumirea pe ochii dumneavoastra cu siguranta ca si noi suntem foarte multumiti. Puteti apela cu incredere la orice ora atat din zi cat si din noapte deoarece aceasta companie de tractari auto in bucuresti are program non-stop, iar pe langa aceasta, puteti apela la acestia indiferent de zi, daca este sarbatoare sau nu, dar si indiferent de anotimp. Daca ramaneti in trafic in bucuresti si apelati la aceasta firma de tractari auto bucuresti, masina dumneavoastra va fi tractata sau va primi asistenta rutiera in functie de necesitatile dumneavoastra, in maxim 30 de minute indiferent oriunde v-ati afla in Bucuresti.

Preturi pentru tractari auto bucuresti

Trebuie sa stiti ca apeland la aceasta firma de tractari auto bucuresti veti beneficia de tarife minime. Aceasta firma pe langa faptul ca va ofera asistenta rutiera si tractare, va sare in ajutor si cu cele mai convenabile preturi si oferte de pe piata. Mai mult va pune la dispozitie o gama foarte diversificata de preturi in functie de necesitatile dumneavoastra. Preturile pentru tractari auto bucuresti sunt in functie de greutatea masinii, si anume: masinile cuprinse intre 800 si 1000 kg vor beneficia de un pret de 89 lei pentru tractare, masinile cu masa cuprinsa intre 1001 si 1500 kg vor beneficia de un pret de 150 lei, iar masinile cu o greutate cuprinsa intre 1500 si 3500 kg vor beneficia de un pret care variaza intre 150 si 250 lei in functie de greutatea masinii.

De asemenea, puteti apela la aceasta firma de asistenta si tractari auto bucuresti daca intampinati o problema mecanica, tehnica sau electrica. Mai mult decat atat, puteti apela la aceasta firma si daca intampinati probleme de genul descarcarii bateriei sau daca ati ramas inzapeziti.