Tractare Ieftina: Non-Stop la dispozitia ta

Tractari-auto-avariate-jtzDTTraficul: locul in care nervii sunt intinsi la maximum, unde soferii isi etaleaza caii putere cu dezinvoltura, unde orele de varf paralizeaza circulatia, unde claxonul face legile de circulatie si unde neprevazutul pandeste la fiecare colt, sau mai bine zis..la fiecare intersectie. Chiar daca masina ta s-a dovedit de cele mai multe ori un aliat de incredere in situatii critice, nu te poti baza pe ea tot timpul. Are si ea metehnele ei. Dar ce se intampla daca intr-o zi aparent banala, in drum spre serviciu, masina ta da semne ca are probleme, si te trezesti blocat in mijlocul traficului, fara sa ai prea multe optiuni?

Daca s-ar cere soferilor sa alcatuiasca o lista cu cele mai neplacute situatii care se pot intampla in timp ce se afla la volan, pe primele locuri ar conduce detasat clasica pana sau avariile aparute din senin. In cazul in care nu esti dispus sa impingi masina kilometri intregi sau sa o lasi abandonata pe o strada necunoscuta, iar o interventie ad-hoc sub capota masinii iese din calcul, atunci apeleaza la serviciul de tractari auto, singura varianta care te scapa de probleme. Asigura-te ca apelezi la o firma serioasa, care nu te va face sa astepti si care nu iti va cere comisioane aberante, tocmai din cauza ca nu ai alte variante. Tractarea trebuie sa se faca in deplina siguranta pana la destinatia indicata de tine, indiferent care ar fi aceasta.

Pentru a evita astfel de situatii neplacute, este bine sa retii urmatorul numar de telefon: 0724 897 403. Cu un simplu apel, urgenta ta va fi rezolvata de catre cei de la Tractare Ieftina Bucuresti. Serviciul pe care noi il punem la dispozitia soferilor aflati la ananghie este prompt, profesionist, si bineinteles asa cum indica si numele, ieftin. In fond, tot ceea ce ai nevoie pentru a continua intr-un mod linistit ziua. Indiferent de zona in care te afli, Tractare Ieftina Bucuresti este la dispozitia ta. Mai mult decat atat, fie zi, fie noapte, ai parte de aceleasi servicii prompte, si asta pentru ca suntem disponibili 24 de ore din 24, sapte zile din sapte.  Nici conditiile meteo nu ne stau in cale atunci cand vine vorba de munca noastra. Cu alte cuvinte, vremea capricioasa nu ne va impiedica sa fim in cel mai scurt timp cu putinta acolo unde ne soliciti ajutorul. In ceea ce priveste pretul, acesta este accesibil oricarei situatii. Pentru tractare auto, alimentarea gresita cu carburant, pana, inlocuirea de acumulatori, pornire cu cabluri sau avarii, apeleaza la Tractare Ieftina!

Tractare Ieftina Bucuresti ofera o gama de servicii ce presupun tractarea autovehiculelor avariate, tractarea masinilor noi, a celor neinmatriculate, dar si a utilajelor si a ambarcatiunilor. Si pentru ca serviciile noastre sa se ridice la nivelul cerintelor clientilor nostri, dispunem de autoutilitare doate cu platforme stabile inclinate si sisteme de prindere a autovehiculelor pe platforma. Platforma este legata de cabina autoutilitarei prin mecanisme sigure. Tractare Ieftina este disponibila atat persoanelor fizice care au nevoie de tractarea masinii dintr-o destinatie in alta, cat si persoanelor juridice care au nevoie de transport la comanda pentru un numar mai mare de autovehicule. Pentru mai multe detalii, intra pe pagina noastra de internet sau retine cele doua numere de telefon: 0761 681 053 pentru comenzi sau 0724 897 403 in caz de urgente.