Total Sign- Furnizor de folie securizata sticla

folie securizata sticlaProtectie  impotriva caldurii si a razelor UV, precum si protectie antiefractie.

Acestea sunt pe scurt, caracterisiticile foliilor de securizare pentru sticla, o alternativa foarte practica si ieftina pentru cei care vor sa-si asigure caminul sau spatiile comerciale.

Daca esti in cautarea unui furnizor de folie securizare sticla, raspunsul il gasesti la Total Sign, companie ce are ca principal domeniu de activitate importul si distributia de echipamente si materiale destintate industriei publicitare.

Din catalogul nostru de produse, poti alege folie securizare sticla disponibila in mai multe varintate, cu dimensiuni diferite, ideale oricaror aplicatii.

Grosimea foliilor comercializate de Total Sign, variaza in functie de modele, acestea fiind acoperite si cu un strat aditional de protectie, rezistent la zgarieturi+folie cu protectie silicon.

Dincolo de calitate si diversitate, Total Sign iti ofera accesul la tarife avantajoase! Alege o metoda eficienta de protectie antiefractie si achizitioneaza folie securizata sticla!

Folie securizata sticla- O masura suplimentara de protectie

In fata unui posibil pericol, tot ceea ce trebuie sa facem este sa gasim solutii optime pentru o protectie pe masura. Foliile de securizare reduc riscul ranirilor cu cioburi cauzate de spargerea geamului si, in acelasi timp, ofera protectie impotriva caldurii si a razelor UV. Acest tip de folii se aplica pe orice geam a carui spargere ar permite accesul intr-o incinta.

Fie ca este vorba de usi de acces, vitrine, geamuri de compartimentare interioara, oglinzi ori geamuri la nivelul solului, toate acestea au nevoie de masuri suplimentare de protectie. De exemplu, fiind o atractie mare pentru hoti, vitrinele magazinelor trebuie accesorizate cu folii invizibile de securitate antiefractie, aplicate la interiorul lor. Aplicarea acestei masuri creste rezistenta geamului la lovire, retinand totodata, sticla in rama chiar si in cazul unei spargeri.

Combinatia dintre folii de securitate si o alarma performanta, asigura o protectie mult mai eficienta decat oricare alta metoda traditionala de securizare.

Avantaje folie securizata sticla

– risc scazut de ranire in caz de spargere a geamului

– protectie impotriva caldurii si a razelor UV (folia retine pana la 99% din razele ultraviolete, raze responsabile de decolorarea marfurilor expuse in vitrine)

– ofera intimitate spatiilor fara a impiedica vizibilitatea din interior spre exterior

– masura eficienta antiefractie (chiar daca geamul se sparge, accesul in incinta ramane dificil)

– aplicarea foliei pe suprafata nu necesita demontarea geamului

– cost scazut de achizitie

Achizitioneaza folie securizata sticla pusa la dispozitie de Total Sign si bucura-te de siguranta deplina!

In cazul in care doresti sa adopti o masura suplimentara de protectie pentru caminul sau spatiul tau comercial, Total Sign vine in intampinarea ta cu folie securizata sticla disponibila in mai multe modele.

Folia antiefractie este realizata din  poliester si poate fi transparenta sau in varianta argintie-oglinda, care are si rol de protectie solara. Comercializam diferite tipuri de folie securizata sticla, in role de lungime 38, 40 de metri. Indiferent de modelul ales, folia securizata  mareste capacitatea geamului de a rezista la socuri mecanice repetate si protejeaza impotriva actelor de vandalism.

Durabilitatea foliilor prezente in catalogul Total Sign este de minimum 5 ani!

Pentru a achizitiona folie securizata sticla intr-un raport optim calitate-pret, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Raspundem prompt oricarei solicitari, indiferent de complexitate!