Toskana Garten – Pavaje deosebite pentru curte si gradina!

Realizare-pavaje2A investi bani, timp si suflet in constructia unei gradini deosebite, fara a completa aceasta lucrare cu realizarea unor pavaje in interior, este una dintre cele mai mari erori arhitecturale pe care le puteti face. Asta intrucat rolul unor pavaje sau pavele este nu numai de decor, ci ele definesc directia inspre care se face vizita gradinii. Pavajele au un rol deosebit in estetica gradinii dumneavoastra. Ele delimiteaza zone in functie de rolul si utilitatea lor, va ajuta sa parcurgeti cu usurinta spatiul, scot in evidenta amenajari si dirijeaza privirea. Aceste constructii pot fi de dimensiuni diferite, raportate la dimensiunea spatiului din curte si la rolul lor – fie sunt alei pietonale, fie alei carosabile la intrarea in garaj. Atat utilitatea, cat si latimea lor sunt caracteristicile care dicteaza tipul potrivit de dale, pavaj, jardiniere sau borduri. Cu peste un deceniu de experienta in domeniul gradinaritului si al amenajarilor florale de exterior, firma Toskana Garten din Alba Iulia va ofera servicii la standarde inalte in realizarea acestor pavaje.

Etapele ce trebuiesc parcurse pentru pavarea spatiilor pe care le doriti sunt aceleasi, fie ca vorbim despre un pavaj de tip rezidential, fie de unul industrial. Produsele se monteaza “uscat” pe un pat de nisip nivelat si bine compactat. Grosimea pavajului, cat si tipul de finisaj vor fi alese in functie de destinatia spatiului ce urmeaza a fi pavat, precum si de traficul preconizat. Se recomanda o atentie speciala pentru pantele adecvate, pentru a se evita stagnarea apei pe suprafata. Indispensabile aleilor din gradina dumneavoastra si cu o structura asemanatoare indiferent daca e vorba de amenajari private sau de cele de tip industrial, aceste pavaje oferite de Toskana Garten vor fi montate in timp record in locatia aleasa de dumneavoastra.

Imediat dupa ca ati ales modelul de pavaj, trebuie sa va decideti asupra culorii. Specialistii Toskana Garten vor  tine cont de arhitectura casei si a gradinii, de stilul amenajarii interioare si exterioare si nu in ultimul rand, de arhitectura zonei in care se afla casa. Pavelele sunt disponibile intr-o paleta variata de culori si de modele, toate fiind materiale de calitate. Echipele de specialisti ale companiei va vor oferi consultanta si intreg sprijinul de care aveti nevoie pentru a fi pe deplin satisfacuti de aleile pe care va plimbati. Toate aspectele vor fi luate in considerare pentru a fi la inaltimea exigentelor dumneavoastra, de la tipul de pavaj care va fi stabilit in functie de gradul de uzura la care este supus, pana la designul clasic sau modern al pavelelor aleii respective.

Realizare-pavajeDincolo de aspectul estetic, realizarea unei lucrari de montaj de calitate este importanta in intretinerea viitoare a pavajului. Astfel, rezistenta in timp a lucrarii depinde intr-o mare masura de felul în care au fost montate pavelele. Pe langa partea de productie, Toskana Garten are specialisti in montaj care va pot ajuta sa puneti in aplicare orice proiect, oricat de fantezist, amplu sau complicat ar fi acesta. La Toskana Garten, ideea de baza e urmatoarea: “noi impreuna cu clientul”. Acestia vor sa afle ceea ce va doriti si impreuna cu dumneavoastra vor gandi un proiect de care sa fiti multumiti pe deplin!

Pe langa aceste servicii de realizare a pavajelor, firma Toskana Garten  din Alba Iulia, infiintata in 2002, mai ofera si servicii precum amenajarea parcurilor si a zonelor rezidentiale, amenajari de iazuri, cascade, lacuri artificiale, lucrari din piatra, precum si montarea de sisteme automatizate de irigatii.

Date de contact:

Alba Iulia, DN1, nr. 6 (Paraul Iovului)

Tel: 0722 870 248. (Persoana de contact: Marginean Daniel Florin)

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.