Torturi pentru diabetici – potoleste pofta de dulce chiar si pe timp de regim alimentar

tort Masina Mickey MouseO tulburare a metabolismului caracterizata prin hiperglicemie (concentratie mare de glucoza in sange) poarta numele de diabet. Din nefericire, aceasta problema de sanatate presupune multa atentie si o monitorizare permanenta, dat fiind faptul ca afecteaza si alte organe. In cel mai rau caz, diabetul poate duce la accidente vasculare cerebrale, la insuficienta renala, orbire, afectiuni cardice etc.

In lupta contra diabetului medicii de specialitate vor prescrie un regim alimentar suficient de sever. De ce este nevoie de acest regim alimentar? Ei bine, dat fiind faptul ca in cazul unui diabetic concentratia de glucoza din oganism este peste nivelul mediu, consumul in exces de alimente hipercalorice si care au un continut mare de zaharuri este strict interzis. Regimul alimentar nu este o simpla recomandare, ci o componenta esentiala in lupta de a impiedica agravarea acestei boli cronice. Diabetul afecteaza toate categoriile de varsta, nu se poate trata definitiv si este clasificat in diabet de tip 1, diabet de tip 2 si diabet de sarcina.

Un diabetic trebuie sa evite consumul in exces de fruncte bogate in fructoza (struguri, banane, mandarine, mango), sa consume zilnic cereale integrale, sa consume alimennte bogate in calciu, sa evite grasimile nesanatoase etc. In ceea ce priveste consumul de dulce, dieta unui diabetic poate fi mult mai usor de respectat daca va consuma portia de dulce din prajituri sau torturi pentru diabetici. Da, ai auzit bine, acum exista torturi pentru diabetici ce nu le vor pune sanatatea in pericol si care au un gust deosebit de bun.

Daca si tu ai fost diagnosticat cu diabet, pentru  sanatatea organismului tau iti recomandam sa mananci delicatesurile preferate ce au fost realizate din ingrediente ce nu afecteaza regimul alimentar pe care il urmezi!

Torturi pentru diabetici – produse delicioase si aspectuoase

Nu stiti de unde ati putea cumpara torturi pentru diabetici ce nu vor pune sanatatea unui diabetic in pericol si care au un gust deosebit de bun? Va spunem noi! Alege sa cumperi aceste produse de la Cofetaria Giorginio si vei reusi sa iti potolesti pofta de dulce fara sa-ti influentezi negativ starea de sanatate. Stim deja ca regimul alimentar este foarte important pentru a tine diabetul sub control asa ca, de ce sa risti consumand niste produse nesanatoase si foarte daunatoare cand poti alege torturi pentru diabetici calitative si cu adevarat delicioase?

Cofetaria Giorginio dispune de o echipa de specialisti gata sa foloseasca toate cunostintele si toata priceperea in crearea unor torturi pentru diabetici aspectuoase si savuroase. In procesul de fabricare al acestor produse, cofetarii de aici vor folosi doar ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate. De asemeni, acestia vor respecta cu strictete reteta special conceputa pentru a evita produsele ce nu trebuie sa fie consumate de catre un diabetic. Fara indoiala, calitate si gustul acestor produse te va lasa fara cuvinte si iti vei dori sa devii un client fidel al acestei companii.

Mananca torturi pentru diabetici de la Cofetaria Giorginio si regimul tau alimentar continua sa se desfasoare fara nici o problema.