Topul celor mai cautate boxe profesionale active de la Sound Stil

Stiai ca atunci cand vine vorba de boxe profesionale active, acestea sunt deosebit de cautate datorita faptului ca sunt mobile si ergonomice? Boxele active profesionale iti ofera avantajul unui sunet clar si puternic si, de asemenea, pot avea incorporat cate un mixer. In plus, acestea prezinta si conectivitate de tip Bluetooth, astfel incat devin echipamente profi ce pot fi utilizate pentru uz personal, insa pot face fata cu succes si in discoteci, restaurante, sali de nunti sau alte spatii asemanatoare.

Ce sunt boxe profesionale active?

 

Topul celor mai cautate boxe profesionale active de la Sound StilCand spui boxe spui si difuzoare, dar si incinte acustice, 2 termeni utilizati sub aceeasi denumire: boxe.

Ce sunt boxele? Ele sunt elemente componente ale unui sistem audio sau linie audio, fiind foarte importante deoarece de calitatea lor depinde, in cea mai mare masura, claritatea sunetului.

Ce este un difuzor? Un difuzor nu este altceva decat un traductor electroacustic. El are rolul de a transforma un semnal electric intr-unul acustic.

Ce este o incinta acustica? Aceasta este formata dintr-un ansamblu de difuzoare conectate intre ele si din filtre de semnal.

Atunci cand ai nevoie de mai mult decat o boxa, cumpara-ti boxe profesionale. Ele se clasifica in modele active si pasive. Cele active sunt printre cele mai cautate deoarece sunt o solutie mult mai profitabila decat boxele pasive. In plus, ele sunt si mai mici, si iti ofera mobilitate si ergonomie. Mai mult, boxele active protejeaza difuzoarele; chiar daca reduci volumul, avand grija de difuzoare, sunetul este in continuare excelent.

Datorita functiilor cu care pot fi echipate, boxele profesionale active nu necesita adesea amplificatoare si nici mixere, insa cu toate acestea pot fi utilizate in multe aplicatii. In acest mod faci si economie la bani.

De unde pot cumpara boxe profesionale active?

 

Raspunsul la aceasta intrebare este simplu: de la Sound Stil! Aceasta companie are experienta de 13 ani in domeniu si comercializeaza echipamente profesionale audio, de lumini, dar si instrumente muzicale.

Deoarece pune mare pret pe calitate, Sound Stil colaboreaza cu marci renumite precum Yamaha, Framus, Phonic, Mag, Promarc, Rean si multi, multi altii la fel de cunoscuti si apreciati de catre cunoscatori.

Intra pe site-ul companiei brasovene si fa o comanda de boxe active chiar acum! Adaugi produsul in Cosul de cumparaturi si gata. Simplu si rapid!

Cate modele de boxe profesionale active gasesc pe piata?

 

De gasit gasesti foarte multe modele, insa Sound Stil a intocmit un top al celor mai cautate boxe profesionale active din magazinul sau, dupa cum urmeaza:

1. Boxa Phonic SEp 206. Modelul este disponibil in 2 nuante: alb sau negru. Puterea este de 30W RMS si are si amplificator incorporat. Este protejata impotriva apei si poate fi Topul celor mai cautate boxe profesionale active de la Sound Stil1utilizata si la exterior;

2. Boxa Phonic P8A. Este o boxa rezistenta cu carcasa din lemn. Basul este puternic si prezinta protectie impotriva supraincarcarii;

3. Boxa Mag MD 802BA. Cutia boxei este realizata din plywood, grila este metalica, finisajul negru si are o greutate de 58 kg;

4. Boxa Ambassador 35 Deluxe. Apartine marcii Phonic si i se poate atasa si un sistem wireless pentru microfon sau chiar prin infrarosu;

5. Boxa Phonic Inception. Carcasa este din polimer, ceea ce o face rezistenta la soc. Prezinta 3 manere ergonomice din metal pentru o mai buna manevrare;

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege boxe profesionale active Sound Stil. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Sound Stil? Pentru detalii, suna la numarul 0731-003.836, 0724-261.807 si 0723-274.818 sau trimite un e-mail pe adresa office@soundstil.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro