Top 9 avantaje hidroizolatii membrane bituminoase

Top 5 avantaje hidroizolatii membrane bituminoaseDaca stai la bloc este imposibil sa nu te fi confruntat macar o data de-a lungul timpului cu infiltratiile de apa cauzate de ploaie sau ninsoare. In special cei care stau la ultimul etaj resimt din plin dezavantajele unui acoperis facut de mantuiala si tocmai de aceea trebuie luate masuri. Serviciul de hidroizolatii membrane bituminoase este cel mai potrivit pentru acoperisurile blocurilor, dar si pentru spatiile rezidentiale, comerciale sau cele industriale. De ce? Deoarece prezinta o serie de avantaje pe care le vom enumera in cele ce urmeaza.

Ce sunt hidroizolatii membrane bituminoase?

 

Bitumul a fost si este cel mai utilizat material hidroizolator pentru domeniul constructiilor. El este folosit cu brio pentru acoperisurile blocurilor de zeci de ani.

Este foarte probabil ca bitumul sa ramana in topul preferintelor si peste ani insa trebuie sa i se imbunatateasca caracteristicile fizico-mecanice pentru comportarea in urmatoarele situatii:

– La solicitari mecanice;

– La stabilitate in timp;

– Cresterea ecartului temperaturilor de lucru. Vorbim in acest caz si de temperaturile pozitive, caz in care la 40 de grade Celsius bitumul devine ductil, dar si la temperaturile negative.

Care sunt cele mai utilizate produse bituminoase in constructii?

 1. Solutii de bitum, cum sunt benzinele si white-sprite;

2. Emulsii de bitum;

3. Suspensii de bitum;

4. Chituri bituminoase;

5. Asfalturi naturale;

6. Masticuri de bitum;

7. Materiale de bitum in suluri.

Bitumul folosit pentru hidroizolatiile bituminoase poate fi:

– Oxidat. Acest bitum se obtine din cel natural. Cum? Prin procedee de oxidare, din care amintim de suflarea cu aer cald peste bitum.

– Aditivat. Acet tip se obtine din bitumul oxidat caruia i se incorporeaza unul sau mai multi polimeri. Printre cei mai utilizati polimeri sunt: polipropilena atactica – APP, etilena-propilena sau EPM si stiren-butan-stiren sau SBS.

– Bitum oxidat aditivat. Acestuia i se adauga copolimeri olefinici elastomeri.

Avantaje hidroizlatii membrane bituminoase

 

Hidroizolatii membrane bituminoase prezinta o serie de avantaje de necontestat:

– Pretul de cost este relativ scazut si si-l poate permite toata lumea;

– Se monteaza foarte usor;

– Sunt rezistente la agentii chimici;

– Au aderenta mare la lipire;

– Ofera o gama mare de produse compatibile;

– Se comporta bine atat la cald, cat si la frig;

– Sunt deosebit de elastice;

– Prezinta rezistenta la rupere;

– Sunt flexibile la temperaturi scazute.

Cine presteaza servicii de hidroizolatii membrane bituminoase?

 

Andava ANN Partner iti ofera servicii complete si complexe de hidroizolatii membrane bituminoase pentru acoperisuri, indiferent de utilizarea ulterioara a cladirii. Calitatea Top 5 avantaje hidroizolatii membrane bituminoase1bitumului este ireprosabila si tocmai de aceea si calitatea lucrarii este deosebita si rezista foarte multi ani.

Andava ANN Partner iti monteaza hidroizolatii care rezista cu brio la intemperii, la variatiile de temperatura, dar si la influentele atmosferice. De asemenea, hidroizolatia este realizata sa fata fata si sarcinii mecanice. Ea are o greutate redusa si nu solicita structura de rezistenta a constructiei. Este igienica, se monteaza usor, iar radacinile plantelor nu-si pot face loc prin porii acesteia.

Echipa companiei vine cu materiale de calitate, experienta si multa putere de munca si-ti monteaza o hidroizolatie corespunzatoare, astfel incat tu sa nu mai ai niciodata probleme cu infiltratiile de apa!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege hidroizolatii membrane bituminoase de la Andava ANN Partner. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Andava ANN Partner? Pentru detalii, suna la numarul 0724-023.200.

Articol oferit de zoom-biz.ro.