Top 6 avantaje ale incaltamintei de protectie de la Facility Distrib

Top 5 avantaje ale incaltamintei de protectie de la Facility DistribLucrezi in industria alimentara si ai nevoie de incaltaminte de protectie specifica pentru acest domeniu, insa nu stii de unde sa o achizitionezi in numar cat mai mare, deoarece ai multi angajati? Ei bine, acum nu mai trebuie sa-ti faci probleme in aceasta privinta. Compania Facility Distrib comercializeaza mai multe modele de astfel de incaltaminte, asa incat tu si angajatii tai sa fiti in deplina siguranta la locul de munca.

De ce sa alegi Facility Distrib ca distribuitor pentru articolele de care ai nevoie cat mai urgent? Deoarece aceasta companie este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente de protectie a muncii pentru industria alimentara din Romania, fie ca este vorba despre imbracaminte, incaltaminte sau manusi de protectie.

Incaltamintea de protectie pentru industria alimentara de la Facility Distrib

De ce ai nevoie de incaltaminte speciala in timpul muncii? Este o intrebare care vine in mod natural si care are un raspuns simplu! In functie de domeniul de activitate in care-ti desfasori indatoririle la locul de munca, ai nevoie de echipament de protectie adecvat. Daca lucrezi, de exemplu, in frig, cum adesea se intampla in industria alimentara, ai nevoie in mod obligatoriu de un costum special, de incaltaminte calduroasa si de manusi de protectie.

Daca dimpotriva lucrezi intr-un mediu foarte cald si umed, atunci ai nevoie de niste incaltari care sa nu te lase sa aluneci. Toate aceste echipamente de protectie sunt special concepute din grija si respect pentru angajati.

In functie de caracteristicile spatiului, dar si de activitatea desfasurata in sectoarele industriale, toti angajatii trebuie sa poarte incaltaminte adecvata. De ce? Pentru a-i proteja de toate substantele cu care intra in contact, pentru a-i feri de frig, de umezeala, de temperaturi crescute sau de alte conditii nefavorabile.

In plus, exista si anumite norme pe care Uniunea Europeana le impune in industria alimentara si toate companiile care-si desfasoara activitatea in acest domeniu trebuie sa le respecte. Astfel, in industria alimentara se poarta cizme realizate din PVC sau din material cauciucat, se poarta ghete captusite sau ghete cu talpa ortopedica, cat si pantofi cu aceeasi talpa ortopedica. Toata incaltamintea trebuie sa aiba bombeu protejat cu plastic sau metal, iar in unele cazuri talpa trebuie sa fie securizata.

Atunci cand achizitionezi produse de la Facility Distrib poti fi sigur de calitatea tuturor bunurilor materiale. Dar, haide mai bine sa vedem care sunt avantajele de care pomeneam chiar in titlul acestui articol caci, pana la urma, acestea te intereseaza in mod deosebit inainte de a face si tu achizitia:

1. Acest tip de incaltaminte prezinta avantajul ca este conceput special pentru industria alimentara, deci se adapteaza perfect nevoilor pentru care a fost creata;Top 5 avantaje ale incaltamintei de protectie de la Facility Distrib1

2. Este confectinata dintr-un material semipermeabil, care are si rol antibacterian, foarte important pentru industria alimentara;

3. Sa nu uitam faptul ca permite respiratia piciorului, ceea ce-ti ofera confort sporit;

4. Este comoda si usoara si nu te incomodeaza deloc;

5. Talpa are forma ergonomica si se potriveste perfect necesitatilor tale, permitandu-ti sa fii in forma maxima, fara sa obosesti repede de la mers si stat in picioare;

6. Si nu in ultimul rand, te protejeaza de diferite accidente la locul de munca sau de imbolnavire din cauza mediului in care lucrezi.

Daca vrei sa ai parte de protectie, alege incaltaminte de protectie Facility Distrib. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Facility Distrib? Suna la numarul 0371-159.978 sau trimite un e-mail pe adresa office@facilitydistrib.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.