Top 4 suruburi de la FixKit

In aparenta, suruburi par piese banale. Toata lumea a vazut un surub, stie la ce foloseste si nu-i acorda mare importanta. Insa nu acelasi lucru il putem spune despre specialisti, acei “iubitori” de suruburi, care au scris carti intregi despre suruburi, care le-au “disecat”, le-au intors pe toate partile, le-au analizat si le-au clasificat. Acestia s-au ocupat de partea teoretica a problemei, insa exista si o parte practica, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.

Suruburi si partile lor componente

 

Top 4 suruburi de la FixKitOrice surub este alcatuit din:

1. Varf. Varful unui surub poate fi:

– Autofiletant – acest gen de suruburi se utilizeaza doar pentru lemn. Daca are un diametru mic, il poti baga in lemn, in plin. Daca, in schimb, diametrul este mai mare, si chiar si in functie de densitatea lemnului, inainte de a infileta surubul trebuie sa dai o gaura, care trebuie sa fie egala cu diametrul filetului, la interior;

– Autoforant – in acest caz vorbim despre suruburi intrebuintate pentru lemn, plastic si chiar metal. Varful acestui gen de surub imita burghiul, deci isi poate face singur loc in interiorul materialului. Tu trebuie doar sa-l invarti.

2. Filet. Filetul unui surub poate fi de 3 feluri:

– Holz – Acest gen se insurubeaza cu usurinta in materiale precum lemnul, plasticul sau gips-cartonul. Se imparte in filet cu pas special, cu pas grosier si cu pas normal.

– Metric – Sunt cu pas fin sau cu pas normal. Suruburile cu pas fin se utilizeaza doar pentru mecanismele de precizie. Si nu uita, cand vorbim despre suruburi cu filet metric, acestea se folosesc doar cu saibe grower sau plate sau cu piulite.

– Combinat, adica au o parte holz si o parte metric. Se utilizeaza pentru articole care necesita ambele proprietati.

In functie de diametrul filetului se intrebuinteaza de fiecare data un alt tip de cheie. De retinut ca suruburile se actioneaza intotdeauna cu o surubelnita, care poate fi in cruce, crestata sau combinata, sau cu o cheie, care poate avea cap torx sau in stea, cap imbus sau cap hexagonal.

Iar ca sfaturi, retine urmatoarele aspecte:

– pentru siguranta este indicat sa utilizezi o piulita autoblocanta, o saiba stelata sau chiar o saiba grower;

– pentru o siguranta in plus, utilizeaza si o contrapiulita;

– nu strange surubul niciodata prea tare, deoarece se va rupe;

– alege intotdeauna surubelnita potrivita.

Suruburi de la FixKit

 

Suruburi de calitate superioara gasesti intotdeauna la FixKit. Aceasta firma importatoare si distribuitoare de suruburi activeaza pe piata din Romania de multi ani, de peste 10, si si-a castigat in acest timp un adevarat renume.

Pe langa faptul ca-ti ofera produsele la un pret avantajos, ti-i le pune la dispozitie online, asa incat tu sa economisesti timp cand mergi la cumparaturi. Iar printre cele mai cautate suruburi de la FixKit se numara urmatoarele 4:

1. Suruburi pentru lemn;Top 4 suruburi de la FixKit1

2. Suruburi pentru beton;

3. Suruburi autofiletante;

4. Suruburi autoforante.

Indiferent de modelul de surub pe care ti-l doresti, pentru orice intrebare sau nelamurire, ia legatura cu echipa FixKit si vei primi raspuns in cel mai scurt timp cu putinta!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege suruburi de la FixKit. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele FixKit? Pentru detalii, suna la numarul 0214-500.303 sau 0726-166.067.

Articol oferit de zoom-biz.ro.