Top 3 modele de usi din sticla de la Herra Design

Top 3 modele de usi din sticla de la Herra DesignStiai ca aspectul interior al locuintei tale depinde intr-o mare masura de usile de interior? Majoritatea oamenilor nu le acorda o importanta deosebita. Cum asa? Multi dintre noi fie inchiriem o locuinta, fie o cumparam de-a gata, iar in aceste cazuri se trece cu vederea aspectul usii, mai ales daca ea arata catusi de cat bine, este functionala si nu scartaie. Prea putini sunt cei care construiesc o casa de la zero si ajung sa se intrebe oare ce usa sa cumpere, astfel incat sa se potriveasca cu restul decorurilor.

Ceea ce nu stiu multi oameni este faptul ca o usa e acel ceva care face diferenta,  un detaliu subtil, dar prezent, care are capacitatea de-a modifica radical infatisarea unei incaperi.

In Romania ultimilor ani, a-ti alege o usa a devenit o misiune deosebit de dificila. In mare parte acest lucru se datoreaza varietatii de modele care se gasesc la ora actuala pe piata, dar si lipsei de experienta in domeniu, timp si bani atunci cand se cumpara.

Usile din sticla – o alegere inspirata pentru casa ta

Pe langa usile din PVC, extrem de utilizate in ultimii ani, poti opta si pentru usi din lemn, usi celulare furniruite, usi din MDF sau HDF, dar si usi din sticla. Oamenii au fost reticenti la utilizarea acestora din urma, insa avantajele lor in amenajarea interioara a unei locuinte au devenit de necontestat.

Sticla este un material deosebit si foarte utilizat in constructii. Chiar daca sticla este si va ramane un material sintetic, prezenta ei ofera unei locuinte posibilitatea de a arata cat mai natural. Acest lucru se datoreaza capacitatii sticlei de a conferi luminozitate oricarei incaperi.

Sticla, desi este un material “rece”, este foarte util si placut, in acelasi timp, iar designerii de interior au adoptat-o tot mai mult, de la usi si pereti din sticla, pana la trepte, pardoseli si mobila realizata din acest material.

Desi nu pare, sticla este un material rezistent, care creaza senzatia de spatiu, lumina si caldura intr-o locuinta, izoleaza fonic si termic, si cu ajutorul ei se poate realiza chiar o adevarata arta pe peretii casei tale. De asemenea, sticla iti ofera posibilitati numeroase de utilizare, deoarece se poate modela in forme diferite, are culori multiple, grade de transparenta variate si ofera protectie impotriva razelor UV. Se monteaza usor si se curata la fel de usor.

De unde cumpar usi din sticla?

Daca te-ai decis pentru sticla, nu ezita sa incepi schimbarea in locuinta ta cu usile. De unde poti cumpara usi din sticla? De la Herra Design din Piatra Neamt.

Compania iti pune la dispozitie 3 modele de usi din sticla:

1. Usa din sticla tip armonica.Top 3 modele de usi din sticla de la Herra Design1

2. Usa din sticla, culisanta.

3. Usa din sticla, batanta.

Aceste 3 modele sunt cele mai cautate si sunt foarte la moda in amenajarea locuintelor. Usile sunt realizate din sticla securizata sau sablata, oferind protectie produsului finit. In ceea ce priveste calitatea lor, nu trebuie sa-ti faci griji, Herra Design dispune de o echipa de specialisti, care-ti vor realiza usi din sticla deosebit de calitative.

Si nu uita, usile pot fi personalizate dupa gustul si necesitatile tale, dimensiunile variaza, culorile si transparenta, la fel. Poti opta pentru o usa din sticla cu model, cu logo sau cu diverse sigle sau pentru o usa simpla. E decizia ta!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege usi din sticla Herra Design. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Herra Design? Suna la numarul 0744-544.7980744-544.798 sau trimite un e-mail pe adresa office@herradesign.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.