Top 3 masini de tuns iarba de pe Mall-bb.ro

Vremea cositului a apus demult, acum exista masini de tuns iarba. Acestea se preteaza atat pentru tunsul si intretinerea gazonului din fata casei, cat si pentru iarba din curte sau din gradina. Tot ce ai de facut pentru a-ti cumpara si tu un astfel de utilaj este sa intrii online, in magazinul Mall-bb.ro, si sa alegi unul dintre modelele de masini de tuns iarba care te avantajeaza cel mai mult: manuale, electrice, cu acumulator sau pe benzina.

Avantaje masini de tuns iarba

 

Top 3 masini de tuns iarba de pe Mall-bb.roTe intrebi de ce sa cumperi si tu masini de tuns iarba? Ei bine, pentru ca te vei bucura de numeroase avantaje. Vrei sa enumeram cateva? Iata-le pe cele mai importante:

– Aceste masini sunt usor de folosit, nu vei obosi ca in cazul coasei;

– Gazonul tau va arata impecabil, iarba este taiata peste tot la fel;

– Te ajuta sa si fertilizezi gazonul, in functie de dorinta ta;

– Poti opta pentru zeci de modele, alegand ceea ce ti se potriveste cel mai bine;

– Prezinta autonomie, in special masini de tuns iarba pe benzina sau cele cu acumulator;

– Le poti folosi pentru suprafete mici, medii sau mari, pentru gazon sau pentru iarba din curte, gradina sau livada;

– Au preturi bune de achizitie, in special daca te gandesti ca te vor tine si o viata daca le ingrijesti cum trebuie.

Pentru un gazon impecabil, masini de tuns iarba sunt solutia potrivita

 

In magazinul online Mall-bb.ro vei gasi zeci de modele de masini de tuns iarba clasificate in 4 categorii aparte:

1. Masini de tuns iarba electrice;

2. Masini de tuns iarba manuale;

3. Masini de tuns iarba pe benzina;

4. Masini de tuns iarba cu acumulator.

Desigur, tot de pe Mall-bb.ro poti cumpara si diferite accesorii pentru masina aleasa, in special cutite si accesorii de mulcire de calitate superioara.

Insa, printre cele mai cautate modele de masini de tuns iarba, se numara urmatoarele 3, premiantele Mall-bb.ro:

1. Masina de tuns iarba autotractanta model S511VHY-W. Este un model economic ce functioneaza pe benzina. Top 3 masini de tuns iarba de pe Mall-bb.ro1Puterea motorului este mare, reglajul se face individual si este destinata pentru suprafete medii de teren. Este o masina de tunsa iarba robusta, fiabila, rotile sunt de dimensiuni mari, iar sacul de colectare al ierbii atinge 60 de litri. Poti tunde gazonul cu ea sau o poti folosi pentru mulcire, iarba maruntita fiind evacuata lateral, devenind un fertilizator ideal pentru gazonul tau;

2. Masina de tuns iarba manuala model AHM 30. Sistemul de taiere este cilindric si are la baza 4 cutite curbate. Reglajul cutitelor inferioare se face foarte simplu cu ajutorul unui sistem de blocare de tip click. Arborele cilindric are la baza rulmenti ce nu necesita intretinere. Greutatea acestei masini este mica, este un echipament usor, fiabil, se adapteaza la perfectie pentru taierea ierbii din fata casei;

3. Masina de tuns iarba cu acumulator marca Rotak, model 43 LI. Acumulatorul este de tipul Litiu-ion si-ti ofera performanta maxima. Performantele de taiere ale acestei masini sunt excelente, insa Rotak nu se face de rusine nici cand vine vorba despre colectarea ierbii taiate, operatie ce se realizeaza cu ajutorul unei tehnologii moderne ce are la baza un flux de aer. Sunt ergonomice, se manevreaza usor, sunt eficiente, iar investitia merita cu varf si indesat.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege masini de tuns iarba de pe Mall-bb.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Mall-bb.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0752-172.770 si 0741-155.144 sau trimite un e-mail pe adresa magazinscule@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.