Top 3 marci de arcuri lamelare de la Parkitrans Com

1379832207Orice posesor de autovehicul stie ca la un moment dat acesta va ceda. Se pot strica placutele de frana, foile de arc sau chiar arcurile lamelare, piese deosebit de valoroase atunci cand vine vorba de siguranta si confortul tau ca sofer in trafic.

Ce este de facut in acest caz? Desigur, piesele stricate trebuie inlocuite cat mai urgent. Problema care se ridica adesea este procurarea pieselor necesare. Daca ai masina in garantie, mergi la service-ul auto de unde ai cumparat-o si ai rezolvat problema. Sau gasesti tu pana la urma un service care sa te poata ajuta.

Dar ce te faci cand este vorba despre un camion, o autoutilitara, o remorca sau o semiremorca? Acestea necesita produse speciale si o ingrijire pe masura din partea unor specialisti cum sunt si cei de la Parkitrans Com.

Cine este Parkitrans Com?

Este o companie din Sibiu ce exista pe piata romaneasca din anul 1977. Principalul domeniu de activitate al acestei companii este comercializarea de arcuri lamelare, placute de frana, dar si foi de arc pentru autovehicule cu gabarit ceva mai ridicat cum sunt si autoutilitarele sau camioanele, cu sau fara remorca.

Pe langa aceste piese, Parkitrans Com iti ofera si service auto, ceea ce este deosebit de avantajos pentru tine. De acum incolo vei sti la cine poti apela in cazul in care camionul tau da semne de imbatranire.

Ce sunt arcurile lamelare?

Arcurile mai sunt denumite si elemente elastice si nu sunt altceva decat “organe” de masini. Ele se caracterizeaza prin capacitatea foarte mare de a se deforma la actiunea unui factor din exterior: forta, presiune, temperatura sau moment.

La ce se folosesc arcurile? Ca amortizare pentru socuri, pentru a exercita o forta permanenta dupa tensionare, ca elemente de montare, pentru acumulare de energie sau pentru a asigura o legatura elastica intre 2 sau chiar mai multe “organe” de masini.

Unele dintre cele mai cunoscute arcuri sunt cele lamelare. Acestea sunt formate din lamele sau foi si se impart in: arcuri lamelare simple si drepte, arcuri lamelare simple curbate si perforate sau arcuri lamelare in foi multiple.

La ce se folosesc arcurile lamelare simple? Rolul lor este bine definit. Ele sunt elemente de apasare pentru diferite mecanisme cu piedica. Se pot monta in diverse moduri: prin nituire sau lipire, prin prindere cu suruburi sau prin incastrare la unul din capete.

Arcurile in foi multiple sunt alcatuite din mai multe foi, numite si lame din otel de arc. Ele se suprapun unele peste altele si au acelasi rol ca si arcurile lamelare simple.

Top 3 marci de arcuri lamelare de calitate

Atunci cand vine vorba de arcurile lamelare, Parkitrans Com se afla in elementul ei. Compania colaboreaza cu firme de renume, astfel incat marcile de arcuri lamelare pe care Parkitrans Com ti le pune la dispozitie sunt:

  1. Arcuri lamelare marca Schomacker. Este o marca germana, iar in acest caz vorbim despre calitate garantata 100%.
  2. Arcuri lamelare marca Weweler. Marca belgiana, care-ti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti in siguranta.
  3. Arcuri lamelare marca Winkler. Sunt arcuri lamelare produse in Germania, deci te poti baza oricand pe rezistenta lor.

Toate aceste arcuri lamelare sunt importate din tari precum Germania, Franta sau Belgia si pot fi utilizate pentru autovehicule marca Man, Volvo, Mercedes, Scania, Iveco, Renault, Daf, Saf si inca multe altele, acestea fiind principalele marci care beneficiaza de pe urma calitatii arcurilor lamelare Parkitrans Com.

Daca ai nevoie de arcuri lamelare de calitate si ieftine, pe deasupra, ia legatura cu Parkitrans Com si echipa companiei va avea grija sa primesti un produs adecvat necesitatilor tale!