Top 3 aparate de fizioterapie de la Clic Med Trade

Top 3 aparate de fizioterapie de la Clic Med TradeTe doare spatele sau reumatismul iti da batai de cap si nu mai stii ce sa iei sau ce sa faci pentru a scapa de dureri? 

Daca ai incercat toate metodele pe care le-ai stiut pentru a duce o viata normala si a fi stapan din nou pe propriul corp, si cu toate acestea rezultatele au fost zadarnice, poate ca nu ai apelat la metoda care trebuie.

In acest sens, iti prezentam fizioterapia si 3 modele de top de aparate de fizioterapie, care pot face adevarate minuni in privinta problemelor tale.

Ce este fizioterapia?

Pentru toti aceia care nu sunt inca familiarizati cu acest termen, trebuie sa dam o scurta definitie. Deci, fizioterapia nu este altceva decat o metoda de tratament medical, care foloseste diversi agenti fizici precum apa, aerul, lumina sau electricitatea pentru a trata anumite boli sau pentru a ajuta in recuperarea cat mai grabnica si mai eficienta de pe urma unei boli sau operatii.

Cand este buna fizioterapia? Atunci cand suferi de urmatoarele afectiuni:

– Hipertensiune arteriala;

– Artroza – genunchi, umar, sold;

– Astm bronsic;

– Sindrom Raynaud;

– Sinuzita;

– Acnee sau diverse afectiuni ale pielii;

– Entorse;

– Hipotrofie musculara;

– Nevralgie;

– Constipatie.

Dupa cum observi, fizioterapia cuprinde un spectru deosebit de larg de afectiuni si este cu adevarat eficienta, iar asta o spun toti cei care au urmat un tratament de recuperare prin fizioterapie.

Top 3 aparate de fizioterapie de la Clic Med Trade

In demersul ei, fizioterapia se ajuta si de numeroase aparate, astfel incat vindecarea sa fie daca nu completa, cel putin in procent cat mai mare.

Unele dintre cele mai cunoscute aparate utilizate in fizioterapie sunt:

1. Stimulatorul neuro-muscular. Stimularea nervoasa electrica este o metoda deloc traumatizanta si poate combate starile dureroase acute sau chiar cronice. Simulatorul neuro-muscular sau GIMA TENS previne, dar si trateaza durerile reumatice, durerile de spate, tulburarile de circulatie, durerile de cap, lombare sau cervicale sau alt gen de dureri. Este un revitalizant general si iti reda pofta de viata.

2. Aparatul pentru magnetoterapie. Magnetoterapia este considerata elixirul tineretii. Ea este extrem de simpla, de ieftina si de non-invaziva. Magnetii din interiorul aparatului itiTop 3 aparate de fizioterapie de la Clic Med Trade1 alunga durerile, amelioreaza si chiar vindeca diverse afectiuni. Daca este utilizata corect, magnetoterapia iti va prelungi sanatatea si starea de bine. Tocmai de aceea, daca te decizi sa apelezi la acest tratament, lasa-te pe mainile unor profesionisti, care sunt dotati cu aparate de calitate, deoarece este in joc sanatatea si viata ta.

3. Aparatul pentru electroterapie. Pulsurile de curent generate de acest aparat pot fi utilizate in terapia sindromurilor dureroase, in reabilitarea tesutului muscular sau pentru gimnastica pasiva, care are scopuri estetice.

Practic, aceste aparate permit medicilor care le folosesc, sa actioneze asupra pacientului si sa-l ajute la recuperare. Tehnicile sunt diverse si tocmai de aceea este nevoie atat de priceperea unui medic, dar si de aparatura performanta.

Ai nevoie de aparate speciale pentru fizioterapie si nu stii incotro sa-ti orientezi pasii? Intra in magazinul online Clicmed.ro si vei gasi 3 aparate de calitate, la preturi atractive.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege aparate fizioterapie Clic Med Trade. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Clic Med Trade? Suna la numarul 0752-542.633 si 0374-921.864 sau trimite un e-mail pe adresa office@clicmed.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.