Tool&IT Distribution-Echipamente inteligente de pompare

pompe transfer motorinaAtunci cand pleci la drum trebuie, in primul rand, sa fii echipat corespunzator, asta pentru a face fata cu brio situatiilor neprevazute ce pot aparea pe percursul traseului. Pe langa roata de rezerva ori trusa de prim ajutor, pompa de transfer motorina are un rol deosebit de important, ideala pentru alimentarea autovehiculelor sau pentru transferul combustibilului din rezervor in butoaie. Cu alte cuvinte, este un accesoriu obligatoriu pentru orice sofer, cu ajutorul caruia fluidele inflamabile se transfera in conditii de siguranta, fara a provoca incidente nedorite sau contaminari ale mediului.

Se spune ca, in fata neprevazutului niciodata nu esti bine pregatit. Exista, insa, si exceptii. Ca sofer, macar o data probabil ca ti s-a intamplat sa ramai fara motorina, in mijlocul drumului, departe de orice benzinarie, moment in care ai asteptat bunavointa celorlalti soferi. Chiar si in cazul in care cineva se ofera sa-ti acorde ajutorul, fara un echipament corespunzator care sa ajute la un transfer eficient de combustibil, risti sa ramai tot in mijlocul drumului. Ghinion sau neglijenta? Poti scapa de toate bataile de cap prin achizitionarea unei pompe de transfer motorina. Cu aceasta vei avea siguranta unei calatorii linistite. Fie ca este vorba de propriul tau rezervor de combustibil, fie ca te afli intr-o situatie de urgenta si ai nevoie sa transferi o cantitate mica de motorina, pompa, poate face o astfel de operatiune cu minimum de efort.

Pompele de transfer motorina sunt fiabile, usor de manevrat si foarte sigure, deoarece prin folosirea acestora se previne  orice fel de scurgere in timpul transferului de fluide. Mai mult decat atat, pot fi alimentate la curent continuu sau alternativ si au o functionare deosebit de eficienta. Pe langa toate acestea, pompele de transfer sunt indicate pentru buna functionare a motorului, deoarece folosind metode improvizate, risti sa afectezi injectorul de carburant, cel care gestioneaza fluxul de combustibil in motorul masinii.

Atunci cand vine vorba de siguranta ta si de buna functionare a masinii tale, trebuie sa ai accesul spre solutii de calitate. Astfel, Tool & IT Distribution, firma care se ocupa  cu importul si distributia de echipamente de pompare a apei, dar si de motoare, reductoare, mixere si statii de tratare/epurare a apei, pune la dispozitie clientilor sai   pompe transfer motorina performante. Aceste produse se remarca prin rapiditate, pentru ca pot alimenta cu 50-70 de litri pe minut, iar puterea maxima este de 500 W. Datorita materialului din care sunt cofectionate, si anume fonta cu tratament anticoroziv, pompele pentru transfer motorina sunt deosebit de rezistente. Afla ca prin intermediul Tool&IT Distribution, ai accesul nu numai la produse de calitate, ci si la preturi foarte mici, concepute in asa fel incat sa fie accesibile oricarui buget.

Produsele pe care Tool&IT Distribution le comercializeaza, sunt ideale in diverse aplicatii precum cele industriale, hale industriale, sisteme de irigatii, alimentare cu apa potabila, industria chimica precum si multe alte domenii. Datorita experientei acumulate, am ajuns sa colaboram cu furnizori de renume din numeroase tari, ceea ce garanteaza calitatea produselor noastre. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne, pentru ca impreuna sa gasim solutii inteligente necesitatilor tale.