Tool & IT Distribution iti ofera pompe submersibile pentru apa!

Pompe-submersibile-apa-zHN2LExista o multitudine de asezari in mediul rural (si nu numai) care trebuie sa gaseasca metode atat pentru alimentarea cu apa, cat si pentru eliminarea apelor utilizate. In cazul in care doresti sa gasesti o metoda eficienta si de durata, alege una dintre cele mai utilizate variante, si anume pompa submersibila pentru apa. Aceasta poate fi utilizata atat pentru foraje, cat si pentru emilinarea apelor menajere. Compania Tool & IT Distribution iti pune la dispozitie astfel de echipamente, de calitate superioara!

Pompele submersibile pentru apa Tool & IT Distribution sunt confectionate din materiale rezistente, cum ar fi inoxul si fonta, pentru a garanta durabilitatea. Mai mult decat atat, acestea vor rezista in cazul variatiilor de temperatura, a inghetului, a intemperiilor etc., si vor functiona la capacitate maxima pentru o perioada lunga de timp. In plus, pompele submersibile pentru apa nu necesita ingrijiri speciale odata ce au fost instalate, intretinerea lor fiind extrem de facila; datorita materialelor de calitate din care sunt utilizate, acestea isi pastreaza aspectul pentru cat mai mult timp si nu cedeaza la coroziune. Tool & IT Distribution iti pune la dispozitie modele de pompe submersibile pentru apa ce se incadreaza in ambele categorii:

Pompe submersibile pentru apa uzata

Pompele submersibile pentru apa uzata pot fi folosite pentru statiile de epurare din orice tip de locatie (oras, sat, comuna), dar si pentru alimentarile cu apa, pentru statiile de epurare casnice sau pentru statiile de pompare a apei menajere provenite din diverse domenii (centre comerciale, spatii industriale, complexe zootehnice, cladiri de birouri etc). Modelele comercializate de Tool & IT Distribution au urmatoarele caracteristici tehnice:

–         Debitul maxim este de 2550 mc/h

–         Inaltimea maxima de pompare este de 82 de metri

–         Puterea maxima este de 200 kw

–         Constructia rotorului: rotor tip drenaj, monocana, multi canale, vortex sau rotor de tip tocator

–         Temperatura maxima a lichidului pompat: 70 de grade C

–         Materialele utilizate: fonta si inox

Principiul de functionare al pompei submersibile pentru apa utilizata este unul simplu: in momentul in care aceasta este actionata de un motor electric, face transferul,  consecinta fiind pomparea apei uzate, a apei menajere, a apei murdare etc. Pompele submersibile pentru apa uzata pot functiona individual sau grupate, in functie de volumul si nivelul apei.

Pompele submersibile pentru foraje

Pompele submersibile pentru foraje fac parte din categoria celor mai cunoscute utilaje folosite in obtinerea apei curate; acestea sunt utilizate in alimentarea cu apa pentru orase, sate si comune, pentru alimentarea cu apa a blocurilor, a complexelor zootehnice, a spatiilor industriale, a cladirilor comerciale, a cladirilor de birou si multe altele. Principiul de functionare a pompei submersibile pentru foraje este de asemenea unul simplu: acestea pompeaza apa curata de la diverse adancimi: mici, mari sau foarte mari. Caracteristicile tehnice ale pompelor submersibile pentru foraje sunt urmatoarele:

–         Debitul maxim este de 200 mc/h

–         Inaltimea maxima de pompare este de 500 de metri

–         Motorul este de 220 V sau 380 V

–         Puterea maxima este de 200 kw

–         Consutructia poate fi de 4”, 6” sau 8”

–         Temperatura maxina a lichidului pompat este de 50 de grade C

–         Materialele utilizate: inox

Alege pompe submersibile pentru apa Tool & IT Distribution! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.tool-it.ro.