Tool & IT Distribution – expertii de care ai nevoie

Ai o afacere in domeniul epurarii apelor si iti trebuie diverse echipamente? Esti in cautarea unor pompe chimice centrifugale sau pompe de butoi? Ai nevoie de o pompa de vid, una cu roti dintate sau una cu membrana? Ori poate vrei diverse alte echipamente de pompare a apei? De ce sa nu arunci o privire peste oferta completa a firmei Tool & IT Distribution din Campina?tool

Compania Tool & IT Distribution are ca domeniu de activitate importul si distributia echipamentelor de pompare a apei, dar si a motoarelor, reductoarelor, mixerelor si statiilor de tratare si epurare a apei. Faptul ca produsele puse pe piata de catre Tool & IT Distribution sunt de calitate, este certificat si de furnizorii si colaboratorii de renume ai firmei prahovene, dintre acestia facand parte nume precum Debem, Thermador, Pedrollo, Unitech, Kral, CSwaterpumps sau Emmecom, aceste companii fiind cunoscute pe plan international pentru calitatea produselor oferite si pentru pretul mic al acestora.

Livrarea tuturor echipamentelor se face in cel mai scurt timp posibil, transportul fiind facut, la cerere, in orice colt al tarii. Toate produsele sunt livrate in conditii maxime de siguranta pentru a preveni defectarea acestora si sunt insotite de facturi fiscale, certificate de garantie, certificate de calitate, certificate de conformitate si instructiuni tehnice de montaj si folosire.

Oferta firmei Tool & IT Distribution este una diversificata, destinata atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, incluzand produse precum :

  • statii de epurare si tratare a apei
  • hidrofoare si mixere
  • pompe de vid, suflante si ventilatoare
  • pompe chimice centrifugale
  • pompe cu membrana si pompe de butoi
  • motoare cu frana, reductoare si vibratoare
  • pompe de transfer (ulei, motorina) si pompe cu roti dintate

Unul dintre produsele speciale pe care le compania prahoveana Tool & IT Distribution vi le pune la dispozitie, il reprezinta pompele de vid. Acestea sunt folosite, in mod special, in procesele de sterilizare, uscare, impregnare, degazificare, extrudare plastica si, bineinteles, in procesul de vidare. Disponibile intr-o varietate de modele, pompele de vid comercializate de Tool & IT Distribution, sunt deosebit de rezistente si de fiabile. Astfel, tu o poti alege pe cea care ti se potriveste, fie ca este vorba despre pompa de vid cu inel in lichid, fie de cea rotativa in baie de ulei sau cea rotativa fara ungere.

Ce mai trebuie sa stii despre pompele de vid oferite de catre Tool & IT Distribution este faptul ca pot avea un debit maxim de 900 de metri cubi pe ora, iar constructia lor este cea de tip monobloc, pompele fiind asezate pe un postament cu cuplaj elastic. In plus, specialistii firmei iti stau mereu la dispozitie, fiind pregatiti sa iti raspunda in orice moment solicitarilor si nelamuririlor, dar si sa iti dea sfaturi competente in cazul in care esti in impas.tool1

Nu mai pierde timpul ! Alege chiar acum pompele de vid Tool & IT Distribution si cu siguranta vei fi multumit de acestea !

Contact:

Judet: Prahova

Localitate: Campina

Adresa: Strada B.P. Hasdeu, numarul 19A

Telefon : 0244 331530, 0728 843481

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.