Tompack – profesionistii ambalajelor

tompackAbsolut orice produs pe care il cumparam in aceste zile este ambalat in ceva, fie o punga de nailon, fie nelipsitele cutii de carton. Acestea din urma le gasim in majoritatea cazurilor. Astfel, fie ca ne cumparam o pereche de pantofi, un televizor, o pizza, un tort, o masina de spalat, un ceas sau un joc pentru copii, toate ne vin insotite de o cutie de carton. Mare, medie sau mica, aceasta are un rol foarte protector pentru produsul cumparat si, daca nu este aruncata, poate servi ulterior la fel si fel de alte activitati in gospodarie.

 Dar de unde vin toate aceste produse de carton in care ne sunt ambalate produsele, v-ati intrebat vreodata ? Ei bine, una dintre surse este firma Tompack din Craiova. Aceasta este o firma de renume din Romania care produce ambalaje din carton ondulat si duplex. Experienta de lunga durata, seriozitatea si profesionalismul companiei au facut ca aceasta sa indeplineasca cerintele clientilor si sa fie o firma de top. Tocmai de aceea, din portofoliul ei fac parte companii importante precum: Boromir, Top Gel, Dr Fursec, Ruris, Leonardo, Solarex sau Tualfast.

 In ceea ce priveste gama de produselor din  carton comercializate de firma din Banie, aceasta este una extrem de extinsa, de la cutii alimentare, cutii nealimentare, cutii colective, tavite prajituri si pana la materiale publicitare.

 * Cutiile alimentare: din aceasta categorie fac parte:

– cutiile de pizza: firma vine in ajutor cu o gama larga de modele de cutii pentru pizza, simple, sau cu modele colorate. De asemenea, aceastea au dimensiuni diferite, potrivite pentru orice fel de pizza, precum si de forme geometrice diverse, cum ar fi: patrate, dreptunghiulare, patrate fara colturi, si de forma octogonala. In ceea ce priveste materialul, cutiile sunt realizate din carton ondulat, cu microondul caserate.

– ambalaje pentru prajituri:  tavite de diferite marimi, forme (rotunde, patrate, dreptunghiulare) si cu diferite imprimeuri.

 cutii pentru bauturi alcoolice: confectionate dintr-un material rezistent, capabil sa sustina cantitatea de bautura disponibila in sticla respectiva.

 * Cutiile nealimentare cuprind: cutii pentru incaltaminte, cutii feronerie si produse electrice, cutii piese auto, cutii produse fitosanitare si cutii pentru jucarii.

 * Cutii colective dedicate diferitelor activitati: pentru baxuri clasice, ladite transport, cutii arhivare si cutii transport tricotaje confectii.

 In afara de aceste produse, firma Tompack va sta la dispozitie si cu o gama diversificata de servicii de proiectare cutii carton la standarde de calitate ridicate, grafica ambalaje, caserare carton, stantare cutii si plastifiere cutii.

 Firma din Craiova are si o ramura dedicata celor mici, comercializand o serie de jocuri educative. De asemenea, firma dispune si de cutii pentru depozitarea si pastrarea jucariilor.  Acestea sunt realizate din carton ondulat, cu variantele de imprimare policrome si flexo.

 Toate produsele Tompack sunt realizate din carton de orice marime, forma, simple sau complexe, cu diferite inscriptii si de diferite culori. Realizarea si livrarea produselor se face in timp util la adresa clientului. Totodata, se poate asigura transportul produselor la destinatie.

Datele de contact:

 Craiova, Dolj, Bdul. N. Romanescu, nr. 112

Tel: 0744-698439 / 0788-637775

Comercial : 0721-276291

Productie : 0788-645970

Email : tompack2009@yahoo.com

tomarco.exim@yahoo.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.