Tomoiu Gabriela isi desfasoara activitatea pe principiul calitatii

tomoiu gabriela

Multi dintre cei care urmeaza sa achizitioneze o locuinta se gandesc deja inca inainte de a se muta la o modalitate de a o decora, astfel incat sa o transforme intr-un spatiu pe care si l-au dorit de mult timp. Indiferent de marimea casei, poti avea ceea ce ti-ai visat dintotdeauna, printr-o mobilare a ei cu bun gust si in conformitate cu preferintele tale, deoarece habitatul tau trebuie sa-ti exprime in mare masura personalitatea ca sa te simti bine in el, sa te relaxeze si sa te revigoreze. Un apartament modern, cum ar fi unul din complexul rezidential construit de femeia de afaceri de succes in domeniul imobiliar Tomoiu Gabriela, nu este foarte greu de decorat, cu atat mai mult cu cat spatiul este foarte bine organizat iar camerele sunt dispuse de asa natura incat intreaga casa devine extrem de functionala.

Tomoiu Gabriela construieste apartamente spatioase

Deoarece livingul este incaperea in care petreci o buna parte din timp, impreuna cu familia sau cu prietenii, aceasta incapere ar trebui sa fie un loc foarte primitor, in acelasi timp sa ofere suficient spatiu de miscare, deoarece aici poti lua masa cu amicii, sau face gimnastica de inviorare si, de ce nu, sa petreci clipe minunate cu copiii tai.

Locuintele construite de Tomoiu Gabriela, dezvoltator imobiliar si important factor pe piata de profil bucuresteana, ofera numeroase posibilitati de a crea acel loc relaxant la care ai visat. Prin urmare, obiectele pe care le preferi aici trebuie sa fie doar cele necesare, dispuse in asa fel incat sa-ti fie de ajutor si sa nu te incurce in nici un fel.

Apartamente de vis, construite de Tomoiu Gabriela

Opteaza pentru un mobilier minimalist si renunta la bibliotecile impunatoare, care iti ocupa mult loc. Acestea sunt potrivite in casele cu incaperi foarte largi si multe la numar. Daca detii un numar mare de carti la care nu poti renunta, poti adopta un stil de etajere sau rafturi suspendate, astfel incat sa iti ramana suficient loc de actiune in partea de jos a livingului. Trebuie sa ai in vedere ca obiectele mai mici confera senzatia de spatialitate, in timp ce piesele masive, cea de inghesuiala. Pentru a crea si mai mult impresia de largime, opteaza pentru mobilierul deschis la culoare. Acest lucru contribuie foarte mult si la confortul psihic, deoarece culorile deschise inspira optimism.

Mobilier perfect pentru locuintele vandute de Tomoiu Gabriela

Daca ai ales deja locuinta care iti va apartine, proiectul unui design interior devine mult mai simplu de conceput. In apartamentele cu 2 sau 3 camere din ansamblul de blocuri ridicat de Tomoiu Gabriela, operatia devine si mai usoara, datorita proiectarii lor avand la baza ideea de multifunctionalitate.

In ceea ce priveste dormitorul, gaseste solutia potrivita pentru a nu deveni un spatiu inghesuit, chiar daca alegi un pat larg, matrimonial. Este indicat ca acesta sa aiba si un spatiu de depozitare, astfel incat o parte din articolele pe care nu le folosesti mereu, sa poata fi depuse acolo. In ceea ce priveste sifonierul pentru haine, poate ar fi o idee mai buna sa optezi pentru mai multe corpuri separate.