Tody Professional garanteaza siguranta angajatilor tai

Salopete-protectieImportanta salopetelor de protectie pentru cei care lucreaza in domeniul constructiilor, industrial sau cel al instalatiilor este primordiala. Dincolo de singuranta pe care o ofera, este o modalitate prin care se indeplinesc normele de siguranta la locul de munca, impuse de legislatia in vigoare. Asta ca sa nu mai amintim de amenzile usturatoare, care se aplica in caz contrar, patronilor care nu se supun cerintelor. Pentu a evita astfel de situatii neplacute, asigura angajatilor tai, salopete de protectie din materiale de calitate.

Cand vine vorba de siguranta angajatilor, nu exista variante alternative. Nu de putine ori se intampla ca din cauza unui echipament necorespunzator purtat la locul de munca, sa se intample evenimente nedorite, soldate cu victime, care sa denatureze si sa provoace un sir lung de probleme atat pentru angajat cat si pentru firma. Accidentele de munca, in special in domeniul contructiilor, sunt zilnice, iar mare parte dintre acestea, sunt cauzate de lipsa echipamentelor speciale. Cand spui echipament special, te gandesti in primul rand la clasica salopeta de muncitor. Aceasta este o eticheta, prin care angajatul se identifica cu activitatea pe care o are, asemeni halatului purtat de doctor, sau a combinezonului purtat de pilotul auto.

Chiar daca controalele s-au inmultit, iar contraventiile s-au inasprit, un numar mare de angajati care lucreaza pe santiere, nu dispun de aceasta minima forma de protectie. Motivele sunt diverse, de la nepasare angajatilor care refuza se se supuna regulilor, pana la inconsitenta angajatorului care ignora importanta unei astfel de salopete.

In cazul in care doresti sa achizitionezi salopete pentru protectia  angajatilor tai, trebuie sa tii cont de mai multi factori. In primul rand, materialul din care acestea sunt fabricate trebuie sa fie rezistent si de calitate, potrivit domeniului in care se munceste. In cazul celor din constructii, echipamentul trebuie sa fie confectionat dintr-un material care sa nu ingreuneze activitatea, dar care totusi sa ofere siguranta. Materialul trebuie sa ofere protectie, in primul rand, de lovituri, cauzate de unelte sau aparaturi grele. In al doilea rand trebuie sa protejeze impotriva arsurilor, care intervin in urma proceselor de prelucrare a metalelor sau in urma celor de sudare. Nu in ultimul rand trebuie sa ofere siguranta in cazul neatentiei sau in cazul fenomenelor externe conditiilor de munca. Un alt aspect care trebuie luat in considerare, este acela ca materialul trebuie sa fie impermeabil si calduros. Dupa atentia acordata materialului, urmeaza utilitatea unei salopete de protectie. De cele mai multe ori, acestea sunt prevazute cu buzunare de diferite marimi, care sa ajute la depozitarea diferitelor unelte necesare in procesul de instalare sau prelucrare. Un ultim factor de care este nevoie sa tii cont este alegerea unei firme cu experienta de la care sa achizitionezi salopetele de protectie.

O astfel de firma este Tody Professional, care iti pune la dispozitie o gama variata de echipamente potrivite oricarui angajat si domeniu. In cazul in care doresti salopete de protectie moderne si de calitate, apeleaza la Tody Professional. Cu o vasta experienta in domeniu, noi stim cat de importanta este siguranta angajatilor tai. La noi gasesti salopete de protectie confectionate din doc sau tercot de tip catalin, disponibile in diverse culori si marimi, la preturi avantajoase. Indiferent de orsul in care te afli, Tody Professional iti livreaza produsele solicitate, in cel mai scurt timp, prin intermediul unei firme de curierat.

Pe laga toate acestea, Tody Professional comercializeaza si distribuie la nivel national, echipamente de lucru, incaltaminte de protectie, sosete si ciorapi, consumabile hotelire si multe altele. Pentru mai multe detalii legate de firma noastra si serviciile pe care le oferim, te invitam sa accesezi pagina noastra de internet.