Tipografia Tipocar Satu Mare – calitate si profesionalism!

Cauti o firma care sa iti tipareasca diferite pliante, afise, fluturasi sau brosuri?

Ai nevoie de diverse materiale publicitare, ambalaje, postere ori flyere?

Vrei coperti pentru lucrari de licenta sau master, ori cataloage si agende personalizate?

Iti trebuie etichete sau rechizite scolare, invitatii sau felicitari, dosare ori formulare fiscale si medicale, reviste sau diverse diplome?

Atunci apeleaza cu incredere la tipografia Tipocar din Satu Mare, un lider recunoscut in domeniu!tipografia tipocar

Tipocar are pentru tine diverse produse tipografice de calitate, executate cu atentie pe utilaje si echipamente moderne.

La Tipocar Satu Mare vei gasi exact serviciile pe care ti le doresti, profesionistii companiei fiind mereu gata sa iti ofere atat consultanta tehnica de specialitate cat si diverse solutii inedite, dedicate proiectelor tale.

Ai nevoie de lucrari diverse de grafica si design, realizate cu software-uri profesioniste de grafica, ilustratii ori design vectorial? Gasesti la Tipocar tot ceea ce iti doresti, firma dispunand si de copiatoare digitale ultramoderne, cu ajutorul carora iti poate oferi servicii de listare alb – negru sau color speciale.

Oferta tipografiei Tipocar Satu Mare este variata:

 • Brosare – ce este realizata la cald, cotorul produsului fiind mai mare de 8 mm
 • Infoliere – operatie care se realizeaza pe folie mata sau lucioasa, cu formatul maxim de 50 cm latime
 • Biguire – bigurile sunt realizate pe aceeasi stanta cu cutitele, la un format de 30 x 42 cm
 • Spiralare – cu spirale de diferite marimi si culori, raliate pe formatul maxim de 30 cm
 • Serigrafiere – avand formatul maxim de 21 x 30 cm, serigrafierea poate fi realizata in culorile auriu si argintiu, pentru logouri, imagini si texte pe orice model de suprafata intinsa
 • Poleire – se realizeaza in culorile auriu si argintiu, pe coperti din carton, imbracate in imitatie de piele

Tipografia Tipocar din Satu Mare are pentru tine produse realizate din materiale de calitate superioara, la cele mai bune preturi:

 • Formulare fiscale – hartie offset/autocopiativa, in 2/3 exemplare
 • Pliante –realizate pe hartie offset sau carton dublu cretat lucios sau mat, cu grosimi intre 60-300gr
 • Afise – pe hartie offset/lucioasa, cu grosimi intre 60 – 300 grame. A2 este dimensiunea maxima la o comanda de 500 de afise sau 33 x 48 cm – fara limita de tiraj
 • Fluturasi – realizati pe hartie offset sau carton dublu cretat lucios sau mat, cu grosimi cuprinse de 70 – 300gr
 • Foi cu Antet – din hartie offse sau xerox, cu grosimi intre 70 – 90gr
 • Brosuri –hartie offset/carton dublu cretat lucios sau mat, cu coperti de grosimi intre 70-300gr si pagini tiparite pe hartie offset/carton dublu cretat
 • Cataloage –borasate sau capsate (cataloage scolare, cataloage pentru promovarea unei firme). Coperta este realizata din carton cretat lucios sau mat, carton imbracat in imitatie de piele, divers colorat
 • Reviste, carti de vizita, invitatii, felicitari, agende, diplome

Pliantele publicitare realizate de catre specialistii tipografiei Tipocar sunt unele dintre produsele cu cea mai mare cautare, ele fiind preferate atat pentru calitate cat si pentru costurile destul de scazute.tipocar 1

Instrumente ideale de promovare si marketing, pliantele publicitare sunt o metoda eficienta de publicitate, ele reusind sa prezinte publicului larg diverse promotii, campanii si oferte ale firmelor.

Pentru realizarea pliantelor publicitare tipografia Tipocar foloseste o tehnologie avansata, care ii permite obtinerea unei calitati deosebite, indiferent de tiraje.

Profesionistii Tipocar sunt mereu atenti al detalii si la cerintele clientilor, ei reusind sa conceapa pliante publicitare inedite, cu un design special.

Pliantele ofera informatii complete privind serviciul sau produsele firmei promovate, fiind expresive, inedite, cu un aspect deosebit ce atrage atentia clientilor.

Pliantele publicitare sunt realizate de catre personalul tipografiei Tipocar la preturi fara concurenta, ce scad substantial in cazul comenzilor cu tiraj mare.

Pliantele pot fi tiparite atat pe carton dublu cretat mat, cat si pe carton lucios (cu dimensiuni intre 60-300 grame) sau pe hartie offset.

Alege produsele calitative si inedite, alege colaborarea cu tipografia Tipocar din Satu Mare!

Tipografia Tipocar – calitate si profesionalism!

Contact:

Judeţ: Satu Mare
Localitate: Satu Mare
Telefon: 0261 861 250 | 0745 385 852 | 0745 205 900
Fax: 0261 861 250

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste alte materiale de interes, aici!