Tipografia Tipocar executa flyere de calitate!

tipografia tipocarDaca vrei sa realizezi flyere pentru a promova anumite servicii sau produse, Tipografia Tipocar executa o gama larga de flyere pentru succesul afacerii tale. Societatea realizeaza flyere cu o grafica impecabila la preturi avantajoase. O modalitate de promovare simpla si eficienta a serviciilor sau produselor companiei tale este utilizarea unor flyere. Tipografia Tipocar vine in sprijinul tau pentru a-ti prezenta ofertele. Acestia ofera si consultanta pentru a alege modelul sau designul cel mai potrivit cu produsele si firma pe care vrei sa o promovezi.

Datorita tehnologiei performante de care firma dispune, tipografia realizeaza flyere cu o grafica impecabila, respectand intocmai design-ul realizat. Produsele oferite sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate si la preturi avantajoase. Orice flyer indeplineste toate conditiile estetice si de rezistenta necesare transmiterii unei imagini potrivite pentru produsele si serviicile oferite. Flyerele au rolul de a transmite informatii despre activitatea agentilor economici sau promovarea unui produs sau serviciu, precum si pentru oferte speciale sau promotii.

Avantajele acestor flyere!

Tiparirea fluturasilor se face pe hartie offset sau pe carton dublu cretat mat sau lucios cu dimensiuni recomandate A6. Insa aceasta nu este o dimensiune standard. In functie de cerintele clientilor, flyerele pot fi tiparite in orice dimensiune. Spre deosebire de pliante, flyerele nu se indoaie astfel ofera un spatiu mult mai mic decat un pliant care se tipareste obligatoriu pe ambele parti. De multe ori, companiile apeleaza la flyere pentru a-si promova un serviciu sau un produs, fiind o metoda ieftina si utila de publicitate. Dimensiunile acestor flyere pot diferi in functie de cerintele clientilor.

Pentru executarea design-ului te poti lasa pe mana specialistilor sau poti veni cu macheta personala. Este important ca flyerele sa atraga atentia pentru a-si atinge scopul. In plus, acestea trebuie sa fie caracterizate prin expresivitate si este esential sa aiba un mesaj usor de inteles si un design atractiv care sa creeze un impact asupra publicului. Aceste flyere sunt distribuite la clientii  actuali si potentiali, fiind un instrument puternic prin care acestia isi prezinta ofertele. De aceea, materialele utilizate trebuie sa fie de cea mai buna calitate, imaginile si textele sa aiba nuantele potrivite si o grafica precisa. Personalul tipografiei te ajuta sa faci cele mai bune alegeri pentru flyere si este atent la orice cerinta, oferindu-ti produsele pe care ti le doresti la preturi avantajoase.

Cine realizeaza flyere?

Infiintata in Satu Mare, Tipografia Tipocar ofera clientilor o gama larga de produse: pliante, afise, fluturasi, invitatii, reviste, carti de vizita, calendare, felicitari, agende, mape, plicuri, carti si multe altele. Datorita experientei acumulate, firma ofera un standard al calitatii ridicat pentru produsele si serviciile oferite si preturi foarte avantajoase. Echipamentele de care firma dispune sunt de ultima generatie astfel incat sa poata pastra un nivel al calitatii ridicat. Echipa este flexibila si se adapteaza cerintelor fiecarui client. Societatea foloseste cele mai noi software-uri pentru ilustratii, design vectorial, utilizate de expertii DTP. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii Tipografiei Tipocar.

 

Datele de contact ale Tipografiei Tipocar

Adresa firmei: Satu Mare

Telefon: 0261 861 250

Email: tipocar_sm@clicknet.ro