Tipografia Tipocar – un deceniu de livrare a calitatii

Produse PapetarieSa facem un scurt exercitiu de imaginatie si sa ne intoarcem putin in anii ’90, intr-o perioada romantica a modernismului din Romania. Atunci nu existau calculatoare in fiecare locuinta, telefoanele mobile erau un lux, iar internetul un element SF. Cu toate acestea, lumea se descurca foarte bine pe cealalta parte a tehnicii, daca putem spune asa. Erau vremuri in care dialogam cu prietenii, prietenele, iubitii/iubitele prin intermediul scrisorilor. De Craciun, de Anul Nou, de Pasti si cu ocazia zilelor de nastere sau onomastice trimiteam prin posta felicitari. La scoala ne pregateam referatele si eseurile dupa vizite destul de dese la biblioteca sau la librarie. Intre timp, anii au trecut, tehnologia a avansat, iar electronica a luat treptat locul tuturor acestor lucruri palpabile. Scrisorile romantice de odinioara s-au transformat in dialogurile banale din “social media” (facebook, twitter, yahoo, skype, etc.), felicitarile au fost inlocuite de emailurile impopotonate de fel si fel de poze facute in Photoshop, iar studiile aprofundate din biblioteci si librarii au fost inlocuite de deja celebrul “copy-paste” de pe fel si fel de site-uri. O schimbare radicala se produce in aceste vremuri si in presa, acolo unde tot mai multe ziare si reviste isi inceteaza aparitia pe print in dauna aparitiei in online.

Exista insa si tabara celor care inca mai cred in scrisorile de dragoste de odinioara, in revistele din toate domeniile, in felicitarile de iarna, de primavara sau zilele de nastere si in cartea clasica din biblioteca, nu in cea de pe tableta. Pentru toti acestia, dar si pentru ceilalti, exista de 10 ani Tipografia Tipocar din Satu Mare. Aceasta ofera clientilor o gama larga de produse, printre care putem aminti: pliante, afise, fluturasi, brosuri, reviste, carti de vizita, invitatii, felicitari, agende, calendare, mape, plicuri, stampile, formulare fiscale, meniuri, carti, cataloage, carnete, notes-uri, diplome, lucrari de licenta, foi cu antet, bilete, etichete, sonete si dosare.

Gratie experientei acumulate de-a lungul acestui deceniu de activitate, Tipocar ofera un standard al calitatii extrem de ridicat pentru toate aceste produse si servicii, iar preturile sunt deopotriva foarte avantajoase. Cele mai importante caracteristici ale firmei, pe care orice client din lume si le doreste, sunt: seriozitatea, promptitudinea, punctualitatea si, nu in ultimul rand, respectarea termenelor limita.

Echipamentele de care dispune Tipografia Tipocar sunt de ultima generatie, astfel ca produsele rezultate sunt pe masura. De asemenea, creatiile si designul grafic de exceptie de care dispune societatea dau o nota maxima profesionalismului aratat. Firma utilizeaza cele mai bune software-uri, acestea fiind deja in topul mondial pentru grafica, ilustrații, design vectorial folosit în tipografii si edituri de experti DTP.

Din meniul variat de produse comercializate de firma din Satu Mare se remarca produsele de papetarie (click aici):  bibliorafturi, dosare din plastic cu sina, file pentru protectia documentelor, coperti de carton in diverse culori, dosare, plicuri de diferite dimensiuni, caiete, bloc notes-uri, topuri de hartie sau hartie de calc, etc.

Printre beneficiile de care dispuneti daca apelati la serviciile Tipografiei Tipocar din Satu Mare se remarca preturile extrem de avantajoase, calitatea desavarsita si posibilitatea de a beneficia de transport gratuit (in Satu Mare si Cerei), in cazul in care comanda depaseste 80 de lei.

 Datele de contact ale tipografiei: 

 Sediu: Carei, Str. Doina, Nr 1, Judetul Satu Mare

 Tel./Fax: 0261- 861.250

 Mobil: 0745.385.852 / 0745.205.900

 E-mail: tipocar_sm@clicknet.ro

 In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.