Tincturi naturiste de la Sanatate cu Plante!

3eac245391f8bf0fce0390f7f76eea1cStarea optima de sanatate a organismului poate fi obtinuta doar prin consumarea produselor naturale. Putem scapa de anumite afectiuni sau chiar sa ne ferim de ele daca stim cum sa includem zilnic in dieta noastra minunatele beneficii oferite de anumite tincturi naturiste. Tara noastra detine foarte multe soiuri de plante care , utilizate in mod corespunzator, pot fi de un real folos atat pentru anumite boli interne cat si pentru prepararea cremelor , lotiunilor si alifiilor aplicate pe suprafata pielii.

Daca sunteti in cautarea unor tincturi naturiste de cea mai buna calitate si la preturi foarte atractive trebuie sa stiti ca oferta magazinului naturist Sanatate cu Plante este extrem de diversificata si de bogata in alifii, tincturi, ceaiuri, siropuri, toate realizate din plante medicinale pe baza unor retete mostenite din generatie in generatie.

Care sunt beneficiile folosirii de tincturi naturiste?

Deoarece consumarea plantelor in scopuri medicinal este un lucru foarte bun in esenta insa putin probabil de pus in practica de fiecare data, aceste tincturi naturiste  din plante sunt cea mai buna solutie. In primul rand, plantele nu pot fi gasite in orice perioada a anului iar pentru a beneficia la maxim de intreg potentialul pe care-l pot oferi aceste plante ar trebui sa consumam cantitati foarte mari de plante proaspete. In al doilea rand, unele plante nu pot fi digerate sau asimilate de organism in forma lor bruta.

Doar cateva picaturi de tinctura pot echivala cu o ceasca de ceai iar nutrientii acestor tincturi naturiste  sunt asimilati extrem de usor. Tinctura de ghintura are multe indicatii terapeutice, de la afectiunile sistemului digestiv, pana la tensiune, ameteala, si afectiunile ficatului sau bilei.

Administrarea externa este de asemenea practicata si indicata in diferite afectiuni dermatologice: arsuri, rani, taieturi, eczeme, opariri, pentru care exista tinctura de marul lupului.

De unde puteti achizitiona tincturi naturiste din plante medicinale de calitate?

Toate aceste tincturi naturiste pot fi asociate in asa fel incat rezultatele sa fie si mai satisfacatoare. Veti regasi in cadrul magazinului Sanatate cu plante produse precum :

  • Tinctura de Ghintura recomandata pentru afectiuni precum ulcerul ,inflamatii gastrice si intestinale si alte afectiuni ale sistemului digestiv.
  • Tinctura de Ienupar este benefica in tratarea calculilor renali, a artritei si a reumatismului
  • Tinctura de Branca Ursului trateaza cu success impotenta, frigiditate, sterilitate la femei si barbati, epilepsie, menopauza prematura si alte afectiuni.
  • Tinctura de Leurda este recomandata in  purificarea organismului si dobandirea unei memorii excelente.
  • Tinctura de Crusin poate fi folosita pentru tratarea constipatiilor acute si cornice si a dereglarilor intestinale .
  • Tinctura de Marului Lupului este de real ajutor pentru afectiunile ginecologice.
  • Tinctura de Dragaica este recomandata in tratarea bolilor tiroidiene si reglarea glandei tiroide.
  • Tinctura de Obligeana poate fi utilizata pentru afectiuni precum : diabet, afectiuni ale splinei, enterocolita, colita de fermentatie, colon iritat, pierderi in greutate sau anorexie, diaree, gastrite.
  • Tinctura impotriva Obezitatii are un efect diuretic, laxativ, sudorific, favorizand arderile anabolice, combate catabolismul si celulita.

 

Accesati pagina de internet a magazinului si descoperiti intreaga oferta de produse naturiste precum si beneficiilor lor pentru sanatate.