Tim Net Service Grup Timisoara – totul pentru afacerea ta!

Ai nevoie de case de marcat profesionale ori de cantare electronice diverse?

Iti trebuie cititoare coduri de bare sau sisteme POS?

Cauti programe performante de gestiune, dedicate magazinelor sau restaurantelor?

Nu stii de unde poti achizitiona cele mai bune imprimante fiscale, imprimante etichete coduri de bare sau touchscreen-uri?

Atunci apeleaza cu incredere la compania Tim Net Service Grup din Timisoara!tim net

Cu experienta in domeniu, firma timisoreana are pentru tine solutii complete hardware si software, la cele mai avantajoase preturi.

Tim Net Service Grup este compania mereu la dispozitia ta, atat cu servicii de calitate, cat si cu diverse informatii legislative la zi, ce te vor ajuta sa eviti amenzile.

Oferta companiei Tim Net Service Grup din Timisoara este variata:

 • Case de marcat
 • Cantare electronice (cantare comerciale, cantare cu imprimanta de etichete, cantare platforma)
 • Cititoare coduri de bare si sisteme POS
 • Imprimante diverse (imprimante fiscale, imprimante de departament, imprimante etichete coduri de bare)
 • Programe de gestiune (pentru magazine sau restaurante)
 • Touchscreen-uri si cititoare carduri

In plus, firma timisoreana Tim Net Service Grup are pentru tine si servicii speciale de service postgarantie (la cerere si in garantie), la preturi avantajoase.Contractele de service includ:

 • deplasare obligatorie la beneficiar
 • Programarea gratuita a articolelor
 • Furnizarea consumabilelor cu 50% discount (role, piese)
 • Manopera gratuita in caz de defectiuni ale casei de marcat
 • Promptitudine in caz de interventii neprevazute

Demn de semnalat este faptul ca la un numar mai mare de trei case de marcat valoarea contractului de service se poate negocia.

Un loc aparte in oferta companiei timisorene Tim Net Service Grup il ocupa casele de marcat, firma comercializand diferite modele:

tim net 1Casa de marcat SAPEL EURO HT358 dispune de doua imprimante de 58mm (maxim 32 caractere), are o viteza de imprimare de 75 mm/sec si 63 taste programabile. Afisarea se face pe LCD alfanumeric cu doua linii a 16 caractere, conectarea facandu-se la un port serial sau optional la trei porturi seriale. Alimentare variaza intre minim 90 V – maxim 264 V AC. Printre caracteristicile functionale ale acestui produs mentionam 30 de departamente programabile, memorie articole intre 1000 si pana la 80.000 (optional) si opt operatori cu parola programabila. Optional se poate aplica interfata seriala, cu doua porturi RS232 sau un port RS233/RS485, doua porturi RS232 si un port RS485. Aceasta casa de marcat are inclus un cititor/inscriptor Cip Card, card fidelitate client, istoric al operatiunilor clientului fidel sau card preplatit sau de credit.

Casa de marcat Total S este special dedicata magazinelor mici si mijlocii, barurilor si restaurantelor mici. Cu imprimanta termica, alfa-numerica, are 18 coloane, viteza de imprimare de opt linii, folosind hartie termica, cu doua role de 27,5 mm. Casa de marcat are taste tip Cherry – afisaj dublu, operator/client, a cate 16 digiti fiecare, o memorie fiscala cu capacitatea de 1830 de inregistrari si poate fi operata de noua operatori, cu patru tipuri de plata, pe cinci grupe de impozitare. Pot fi programabile 2600 de articole, pe noua departamente, dintre care patru direct apelabile, antetul este pe maxim sase randuri, iar logo-ul are 224 x 80 puncte.

Pentru performanta si eficienta, alege produsele si echipamentele garantate de un lider in domeniu, alege din oferta companiei Tim Net Service Grup din Timisoara!

Tim Net Service Grup – totul pentru afacerea ta!

Contact:

Str. Palanca Nr. 2, Timișoara, Timiș

Telefon:0256 294 090 | 0752 135 258 | 0752 135 255

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!