Tigari electronice Evod

Evod_usb_1-500x500Fumatul reprezinta una din principalele cauze ale mortalitatii la noi in tara. Aproximativ 35000 de persoane mor anual din cauza consumului de tutun. De aceea, la nivel mondial se incearca stoparea acestui fenomen prin diverse campanii anti-fumat sau prin scoaterea pe piata a numeroase metode pentru lasat de fumat. Una dintre acestea, relativ noua, este constituita de tigara electronica Evod. Nu-i asa ca ati auzit cel putin o data de tigari electronice Evod si v-ati gandit daca sunt eficiente sau daca au fost persoane care au reusit sa se lase de fumat folosind-o?

Tigari electronice Evod – caracteristici

Tigarile electronice Evod sunt printre cele mai apreciate produse care ajuta la scaparea de viciul fumatului. Fata de alte tipuri de tigari electronice, aceastea se remarca prin dotarea cu clearomizor, prin care scurgerea de lichid este impiedicata in timp ce acestea sunt folosite. Clearomizorul acestui model de tigara electronica este schimbabil, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa il mai schimbati pe tot ci doar rezistenta lui, astfel veti avea costuri de intretinere mai mici.

De unde puteti achizitiona la preturi accesibile tigari electronice Evod?

Daca ati incercat sa va lasati de fumat prin diverse metode si nu ati reusit, insa chiar va doriti cu adevarat sa scapati de aces viciu atat de nociv, este timpul sa incercati tigari electronice Evod. Acestea  pot fi cumparate la preturi avantajoase prin intermediul magazinului online vapshop.ro, specializat in astfel de produse, 100% originale. Vapshop.ro va propune trei modele de tigari electronice Evod:

Tigara electronica Evod 1100mAH- este produsa de SmokeMania. Autonomia bateriilor Evod este cuprinsa intre 48 si 72 de ore. In functie de cat de intens sunt folosite, autonomia bateriilor poate sa difera de la o persoana la alta. Durata maxima necesara pentru reincarcarea bateriei Evod este de 4 ore. Durata de folosire a bateriei este de aproximativ 300 de reincarcari. In ceea ce priveste acumulatorul Evod, trebuie sa stiti ca acesta nu se depoziteaza intr-un mediu umed sau fierbinte, trebuie evitate socurile mecanice sau electrice. Se recomanda incarcarea de fiecare data complet a acumulatorului, pentru a putea fi folosit o perioada cat mai lunga.

Tigara electronica Evod- este produsa de Sailebao. are baterie de 1100mAh, se poat inhala aproximativ 1000 de fumuri, in timp ce capacitatea clearomizor este de 200 de fumuri. Durata de folosire a bateriei este de 300 de reincarcari. Cumparand tigari electronice Evod de la aceasta firma, beneficiati de 6 luni garantie. Designul special cu care este conceput clearomizorul acestui model face reincarcarea mai facila pentru utilizator.

Tigara electronica mini blister Evod- producatorul este Sailebao. Aceasta se bazeaza pe tehnologii avansate si performante apartinand inginerilor SLB Smoking. Designul acestor modele este unul atragator si slim, iar reincarcarea clearomizorului cu lichid se face foarte repede.Bateria are o capacitate de 420 mAh si se poate incarca prin USB. Capacitatea clearomizorului este de 150 de fumuri, in timp de durata de folosire a bateriei permite 300 de reincarcari. La acest model, beneficiati de 6 luni garantie.

Tigari electronice Evod- o solutie viabila pentru renuntarea la fumat

Nu renuntati sa luptati pentru a scapa de fumat.  Cu siguranta, aveti in jurul dumneavoastra persoane care au reusit sa renunte definitiv la fumat, asa cum, din pacate ati auzit si de persoane care din cauza tutunului au murit, avand diferite boli, dar in special cancer pulmonar. Asadar, pentru sanatatea dumneavoastra si a celor din jur, merita sa incercati tigari electronice Evod.