Tesaturi din sarma de la New Pro TSR!

Tesaturi-sarma-93a2LSocietatea New Pro TSR a fost infiintata in anul 2004 in orasul Timisoara si are ca domeniu principal de activitate distributia de tesaturi din sarma si table perforate pentru numeroase tipuri de industrii de pe piata romaneasca.

Tesaturile din sarma pe care le comercializam sunt confectionate din diverse materiale, precum: inox, sarma zincata sau sarma neagra. Aceste produse prezinta numeroase avantaje, printre care putem mentiona: nu au asperitati, sunt rezistente la temperaturi ridicate si la coroziune, au o durabilitate indelungata in timp, au un aspect deosebit, se gasesc intr-o gama variata de modele de grosimi diferite si forme regulate, de la ochiuri foarte fine pana la ochiuri de dimensiuni mai mari.

Va putem furniza diferite lungimi de rulouri de sarma, in functie de necesitatile pe care le aveti. Acestea se pot utiliza cu succes in activitati specifice industriei alimentare, farmaceutice, chimice, in constructii, agricultura, s.a.

Cu totii stim cum arata un fir de sarma. Ele pot avea forme diferite: patrata, hexagonala, fiind realizate printr-o tehnica specifica (tragerea metalului printr-o gaura, intr-o matrita). Sarcinile pe care sarma le poate suporta difera in functie de grosimea ei sau de constructia tesaturii din sarma. Daca stam sa analizam in cate aplicatii se poate utiliza sarma, vom constata ca sunt mult mai multe decat am fi crezut (se utilizeaza pana si ca agrafe de par sau conductori de energie electrica, bineinteles, dupa prelucrare). Materialul din care sarma este confectionata reprezinta un aspect foarte important atunci cand alegem astfel de produse.

Daca detineti o afacere in domeniul agricol, iar activitatea dumneavoastra cuprinde si operatiunile de decorticare a cerealelor, tesaturile din sarma pe care vi le ofera societatea New Pro TSR reprezinta produsele ideale care va pot ajuta in desfasurarea acestor operatiuni.

Acelasi lucru il putem spune si daca activati in domeniul constructiilor si doriti sa dispuneti de materiale pentru a realiza lucrari de imprejmuire sau de executie a unor porti, usi, scari, poduri, cotete pentru pasari, custi pentru animale, tesatura din sarma fiind o solutie practica in aceste situatii si nu numai.

Sarma este o varianta mult mai buna decat franghia in anumite aplicatii care implica sustinere eficienta, de durata a unor obiecte. Tehnologia aplicata tesaturilor din sarma pe care le comercializam este una de varf, pentru a ne asigura ca produsele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri sunt de calitate.

Contacteaza specialistii companiei New Pro TSR, spune-ne de ce ai nevoie, iar noi vom gasi solutiile eficiente care sa indeplineasca necesitatile si cerintele tale in ceea ce priveste caracteristicile tehnice, cat si in ceea ce priveste costurile.

Experienta indelungata isi spune cuvantul in activitatea pe care o desfasuram, dovada vie fiind numarul mare de clienti multumiti care s-au putut bucura de calitatea produselor si a serviciilor pe care le-am oferit.

Indiferent de domeniul pentru care ai nevoie de tesaturile din sarma, noi suntem alaturi de tine, acordandu-ti sfaturi sincere, clare, care sa te avantajeze. Orientarea catre client, profesionalismul, corectitudinea si seriozitatea sunt alte cateva caracteristici pe care le promovam si pe care te invitam sa le descoperi, inchegand un parteneriat fructuos cu societatea New Pro TSR.