Termoizolatii eficiente cu celuloza asigurate de Termoflux

Anotimpul rece ne bate la usa, ceea ce inseamna ca de acum ne vom confrunta din nou cu facturi crescute la consumul de energie, si in special la cele pentru consumul de gaze naturale. Dar, cum iarna nu este inca aici, va recomandam o solutie prin care puteti asigura o economie importanta asupra facturilor mai sus mentionate. Aceasta solutie implica o termoizolatie, dar o termoizolatie mai speciala ce nu presupune montarea de placi din polistiren. In cazul de fata ne referim la termoizolatiile cu celuloza executate de compania Termoflux.

Termoflux este o firma ce isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor, executand la standarde ridicate de calitate operatii precum: termoizolatii si fonoizolatii din celuloza. Compania Termoflux isi are sediul in Oradea punand la dispozitia clientilor solutii termice unice pe piata din Romania. Folosind ca material termoizolant celuloza, Termoflux garanteaza investitii scazute pentru realizarea termoizolatiilor precum si rezultate remarcabile ce pot fi resimtite imediat dupa ce operatiile de amenajare au fost finalizate. Celuloza contine proprietati multiple ce sunt utilizate penrtu a realiza o termoizolatie profesionista si rezistenta, usor de aplicat si accesibila pentru orice buzunar. Pentru a va convinge de cele deja expuse, cititi randurile de mai jos.

Termoizolatiile sunt operatii de amenajari exterioare sau interioare ce pot fi executate penrtu orice cladiri fie ca ne referim la apartamente, case sau imobile personale sau la hale industriale sau compexe comerciale. Termoizolatiile realizeaza izolarea peretilor pentru conservarea temperaturii in interiorul locuintei. Astfel, prin intermediul unei termoizolatii puteti economisi consumul de energie, pastrand usor caldura pe timp de iarna si bucurandu-va de racoare pe timpul verilor toride.

Termoflux va ofera insa o termoizolatie complexa ce include o tehnologie noua pe piata din Romania: celuloza. Termoizolatiile ce utilizeaza celuloza sunt cu pana la 80% mai eficiente decat termoizolatiile clasice ce folosesc polistiren. Mai mult, aceste operatii sunt mult mai ieftine datorita materialelor implicate, si anume hartia reciclata care desigur este supusa anumitor procedee: sortare, tratare, macinare, impachetare, prelucrare, etc. Termoflux detine atat aparatura dedicata unor astfel de procese cat si personal experimentat ce poate garanta termoizolatii din celuloza de cea mai buna calitate, la preturi mai mult decat avantajoase.

Termoflux executa astfel de operatii in Oradea si in imprejurimi, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Termoizolatiile se vor efectua in conditii de igiena crescuta si in cel mai scurt timp posibil. Ceea ce este important este ca celuloza poate fi aplicata usor si rapid, asadar o sa va puteti bucura de o casa pregatita pentru anotimpul rece mai rapid decat ati crede.

In cazul in care doriti mai multe informatii referitoare la caracteristicile celulozei, sau la modul prin care aceasta este prelucrata iar mai apoi aplicata pentru realizarea termoizolatiilor, accesati site-ul companiei Termoflux. Toate detaliile pot fi regasite pe platforma online, sau similar, puteti discuta direct cu un reprezentant al firmei ce poate fi contactat prin intermediul datelor de mai jos. Inginerii Termoflux va stau la dispozitie oricand cu raspunsuri prompte la intrebari si cu asistenta sau ajutor tehnic de specialitate.

Termoflux, contact:

Str. Averescu nr. 27
Tel: 0744-579558 sau mobil(rds) 0770.315.014
Tel/Fax: 0359-455941
E-mail: termoflux@gmail.com

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.
Citeste si alte materiale interesante, aici!