Termoflux Oradea – 100% izolare, 100% calitate !

Vrei sa beneficiezi de cele mai profesionale lucrari de termo si fono izolatii cu celuloza, realizate cu ajutorul sistemului Isocell ?

Cauti cele mai bune si eficiente solutii de izolare pentru constructia ta ?

Nu stii sa gasesti cea mai buna echipa de profesionisti, care sa-ti realizeze lucrari de calitate, in timp scurt si la cele mai bune preturi de pe piata ?

TermofluxTermoflux Oradea este alegerea ideala !

Cu experienta in domeniu, firma realizeaza lucrari de izolare termica si fonica de calitate superioara, folosind celuloza. Materialul este ideal pentru protectia fonica si termica, el fiind rezistent la umiditate, bun absorbant si cu rezistenta speciala la ardere.

Realizand lucrari de izolare fonica si termica cu compania Termoflux vei remarca in scurt timp ca facturile la incalzire se vor diminua considerabil, cu pana la 80%, celuloza fiind materialul izolator cel mai bun, comparativ cu vata minerala sau polistirenul.

Materialul este usor de aplicat, el fiind realizat din ingrediente 100 % naturale, reciclabile.

Termoflux are grija de clientii sai, motiv pentru care periodic supune toate materialele pe care le foloseste in cadrul proiectelor pe care le realizeaza unor controale de calitate riguroase, menite sa certifice gradul ridicat de izolare.

Celuloza, pentru a fi materialul izolator cel mai bun, este supusa sortarii, tratarii, macinarii si impachetarii.

Lucrarile de termoizolatie cu celuloza sunt rapide, ieftine si eficiente, acestea fiind recomandate cu incredere de catre specialistii companiei Termoflux, care opteaza pentru varianta sistemului Isocell.

Isocell este cunoscut ca producatorul celulozei ca material de izolare, el oferind protectie ridicata la ardere si protectie fonica destul de ridicata. Solutia Isocell de izolatie iti confera cea mai buna calitate la temperaturi scazute, aceasta fiind in topul calitatii si in sezonul calduros.

Celuloza este un material usor de folosit pe toate suprafetele, aceasta aplicandu-se pe un singur strat, fara a  necesita manipularea materialelor de izolatie in locul de aplicare.Termoflux 1

Celuloza se prelucreaza destul de rapid, nu necesita un loc de depozitare, este un produs reciclabil si contine aditivi pur naturali, fiind impregnata cu saruri borice.

Tehnicile de prelucrare Isocell preferate de specialistii Termoflux includ umplerea libera, suflarea deschisa, cu furtunul, cu duze, cu lanseta si pulverizarea, pentru fiecare proiect ori varianta existand cate o solutie de calitate.

Cea mai facila si eficienta metoda pentru obtinerea unei izolatii etanse la tavane si podele o reprezinta suflarea directa, aceasta fiind solutia ideala pentru izolarea mansardelor. Izolarea intre grinzi usor si fara complicatii, prin umplere libera.

Umplerea cavitatilor si izolatia dintre capriori este realizata prin suflarea cu furtunul sau cu duza, toate spatiile goale fiind umplute cu densitatea dorita.

Sistemul de izolatie Isocell este unul ideal, el nu prezinta rebuturi, umplerea facandu-se fara rosturi si prelucrarea fiind una rapida, la dimensiunile dorite.
Rezistent la umiditate, materialul are o capacitate destul de ridicata de absorbtie. Sistemul Isocell poate fi aplicat cu usurinta si pe lemnul ud, el reusind sa absoarba umezeala in fibra, pe care in acelasi timp o si elimina.

De ce sa alegi solutia de izolare cu celuloza propusa de Termoflux ?

  • Pentru protectia ridicata la ardere
  • Pentru protectie fonica ridicata
  • Pentru impermeabilitate
  • Prezinta deschidere la difuzie
  • Are cea mai buna valoare de izolatie pe timpul iernii
  • Prezinta rezistenta ridicata la caldura (decalaj de faza)
  • Celuloza este un material de izolatie pentru toate suprafetele, chiar si la diferite grosimi de izolatie se foloseste un singur material, care se aplica fara mai multe straturi.
  • Produsul este reciclabil si contine aditivi pur naturali
  • Necesita o energie minima la producere , cu 33% mai mica decat cea in cazul spumei poliuretanice

Alege cea mai buna solutie pentru izolarea fonica si termica de calitate, alege colaborarea cu un specialist in domeniu !

Termoflux Oradea – 100% izolare, 100% calitate !

Contact :

Judeţ: Bihor
Localitate: Oradea
Adresa: Str. Averescu nr. 27
Telefon: 0744 579 558
0770 315 014
Fax: 0359 455 941

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de reducere de pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !