Termoflux – economic si ecologic pentru orice locuinta

nullCe-ți poți dori mai mult de la o locuință dacă nu căldură și liniște, foarte multă liniște ? Mai ales dacă locuiești într-o zonă aglomerată, în care traficul nebunesc de afară pare că-ți mișună pe creier, o protecție anti-zgomot este oricând bine venită. Tot binevenită este și o defensivă împotriva iernii vitregi care bate imediat la ușă. Te-ai gândit că le poți avea pe ambele dintr-un singur foc ? Te-ai gândit că poți economisi bani dintr-un singur foc? Ei bine, de acum înainte le poți avea pe ambele dacă apelezi la serviciile Termoflux, o companie care execută lucrări de termo și fono izolații cu celuloza prin intermediul sistemului Isocell.

De o jumătate de deceniu de la înființare, firma din Oradea vine în întâmpinarea cetățenilor cu soluții inovative și eficiente de izolare, executând lucrări de izolații eficiente, indiferent de tipul construcției.

Lucrările de fonoizolatii cu celuloza sunt oferite de Termoflux la cele mai ridicate standarde. Fibra Isocell, produsa în Austria, este o termoizolație din fibre de celuloză, fabricată din hârtie de ziar printr-o procedura de reciclare. Materialul de baza din produsele Isocell este lemnul reciclat, deci Isocell este un material ecologic. Fibrele de celuloza sunt suflate în cavitari și goluri cu ajutorul unor mașini speciale de suflare. Fibrele de celuloză devin în construcția lor pâsloase, formând o saltea care se potrivește exact locului unde este așezată.

Printre avantajele utilizării acestui produs se numără:

– Este un produs ecologic – este obținut din reciclarea hârtiei , fiind aditivat doar pentru a devenii ignifug și a nu favoriza apariția fungilor și a rozătoarelor.

– Are caracteristici de izolant termic superioare materialelor traditionale – coeficientul de transfer termic este mai bun decât al vatei minerale, iar punerea în opera fără discontinuități la îmbinarea cu structura pe care se montează, ii sporește performanțele de izolator termic.

– Este un izolant fonic net superior materialelor traditionale – elementul definitoriu în cazul izolației fonice este densitatea materialului folosit la izolație. În cazul celulozei, prin obținerea unei densități instalate de peste 60 kg/m3 , izolatia fonică este remarcabilă.

– Rigidizează structura in care se injecteaza – celuloza fiind instalată la presiune, între caseta formată de perete și elementul de finisaj ( gips carton, lambriu, OSB) creaza un perete sandviș cu miez de celuloza de densitate foarte mare, care rezistă mult mai bine la solicitările la care sunt supuși pereții și acoperișurile.

– Se injecteaza mecanizat cu ajutorul unor utilaje pneumatice, se obțin productivități mari de până la 300 m2 instalați zilnic.

– Se poate folosi la mărirea stratului de termo si fonoizolatie al clădirilor deja existente prin injectare peste stratul inițial de material tradițional, fără să fie nevoie de demontarea lambriurilor sau a pereților de gips carton. Se fac orificii prin care se injectează celuloza și apoi cu un efort minim se repară doar orificiile, economiile și deranjul fiind minim.

Pentru a vă face o ideea asupra calității acestor sisteme de izolație cu celuloză, aflați că acesta este utilizat în SUA încă din anii 1928, când a fost concepută prima mașină de suflat.

În ceea ce privește compania Termoflux, experiența acumulată pe parcursul celor șase ani de activitate și calitatea lucrărilor realizate, îi recomanda ca fiind o soluție inspirata pentru necesitatea dumneavoastră.

Contactați firma cu încredere la adresa:

Str. Averescu nr. 27

Tel: 0744-579558 sau mobil(rds) 0770.315.014

Tel/Fax: 0359-455941

E-mail: termoflux@gmail.com

În momentul în care veți contacta firma, menționați ca ați găsit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.