Terminale mobile – dispozitive multifunctionale oferite de Multitech

Omul indeplineste tot felul de sarcini si  de obicei reuseste sa le duca la capat cu succes. Insa, atunci cand vine vorba de memorarea unui numar mare de chestiuni sau executarea unui numar mai mare de activitati in acelasi timp, mintea umana  are limitele sale. De aceea, tehnologia ne vine in sprijin cu diverse dispozitive capabile sa memoreze, sa calculeze si sa stocheze diverse informatii in locul nostru, pentru a ne usura activitatea de la locul de munca.

De exemplu, compania Multitech cu sediul in Brasov va pune la dispozitie terminale mobile de calitate superioara, cu aplicatii si functii multiple. Cine suntem noi?  Suntem o companie cunoscuta la nivel mondial ce activeaza in domeniul de marcare si codificare, oferind solutii personalizate in functie de echipamentele si produsele  de care are nevoie firma dumneavoastra, conform industriei in care va incadrati activitatea.

Terminale mobile – caracteristici generale si utilizari

Un terminal mobil este un dispozitiv care va permite sa adunati informatii de pe teren si apoi, sa le accesati oricand aveti nevoie de ele. Acestea pot transmite si primi informatii prin mai multe module de comunicatie: retele GSM, wireless, WPAN Bluetooth sau infrared. De obicei, aceste terminale mobile au un sistem de operare Microsoft Windows CE sau Microsoft Windows Mobile, ce permite utilizarea cu usurinta a acestora.

In ceea ce priveste oferta noastra, noi va propunem patru modele de terminale mobile, fiecare avand caracteristicile sale. Primul model este Unitech HT682 ce dispune de foarte multe caracteristici nemaipomenite. Acestea fac din acest dispozitiv un ajutor ideal in productie, comert cu amanuntul, depozitare si in departamentul de logistica. Prin urmare, utilizarea acestui dispozitiv se face intr-un mediu unde pot avea loc accidente, care pot duce la deteriorarea sa. Tocmai de aceea, vorbim despre un produs fiabil si rezistent chiar si in cele mai riscante conditii de lucru, menit sa creasca nivelul productiei si sa grabeasca viteza de colectare a datelor.

Un alt exemplu de tehnologie de performanta este modelul Unitech PA700, care este dotat cu un ecran ce poate fi operat cu ajutorul degetelor. De asemenea, forma si greutatea dispozitivului faciliteaza acest tip de operare. Ca si restul produselor din aceasta gama, si aceste terminale mobile sunt rezistente la cazaturi, gratie designului robust si restul proprietatilor care il fac durabil.

Eficienta angajatilor este sporita, acest dispozitiv accelerand ritmul de lucru. De ce? Pentru ca dispune de posibilitatea de a te conecta la internet prin wireless, poate face poze unor articole aflate in stare necorespunzatoare sau chiar sa efectuezi plati fara numerar. Restul detaliilor le puteti afla de pe siteul nostru multitech.ro sau de la reprezentantii nostri.

Profitati de tehnologia Multitech si incercati noile terminale mobile!

Asadar, alegeti ce este mai bun pentru compania dumneavoastra si pentru performanta angajatilor , achizitionand produse  calitatea Multitech. Puteti beneficia de toate avantajele pe care le poseda aceste terminale mobile, iar rezultatele vor fi vizibile imediat de la inceperea utilizarii. Gestiunea nivelurilor de productivitate se va face mult mai rapid, iar datele vor vi intotdeauna valide. Va asteptam cu mai multe produse pe multitech.ro!