Tencuialadecorativa-tafi.ro-Tencuiala decorativa pentru un finisaj impecabil!

9017c94e598f775997814d65dc39ba7eO casa cu ¨personalitate¨ si finisaje impecabile. Asta iti propune Tencuialadecorativa-tafi.ro, una din cele 4 pagini din spatiul virtual administrate de catre Tafi Trade, companie ce are ca principal domeniu de activitate comertul cu vopsele si alte produse din aceeasi categorie.

Cu Tencuialadecorativa-tafi.ro ai tot ce-ti trebuie in materie de tencuiala decorativa! Tencuiala decorativa exterior, tencuiala decorativa siliconica, tencuiala decorativa silicatica si tencuiala decorativa soculu, toate puse la dispozitie de Tencuialadecorativa-tafi.ro.

Cu tencuiala decorativa ai garantia unor finisaje de expetie, cu rezistenta crescuta la factorii corozivi si cu aspect de mare clasa! Tencuialadecorativa-tafi.ro este si o sursa excelenta de informatii, in sensul ca, pe site-ul nostru gasesti sfaturi pretioase cu privire la aplicarea tencuielilor decorative, inclusiv, procedee de intretinere.

Dincolo de gama completa de tencuieli decorative, iti propunem si preturi avantajoase, ideale pentru orice proiect de constructie!

Alege sa dai prestanta casei tale cu tencuiala decorativa de la Tafi Trade prin Tencuialadecorativa-tafi.ro!

Tencuiala decorativa-¨Imbraca¨ si ofera valoare caselor!

Nimic nu este mai nepotrivit si mai banal ca o casa in rosu! Pentru ca o constructie sa capete identitate, se utilizeaza tencuieli decorative, elemente de finisaj cu o textura aparte.

Protectie si aspect de 5 stele!

Cand spui tencuiala decorativa spui automat finisaje de calitate cu o estetica deosebita, inclusiv rezistenta desavarsita! Din punct de vedere tehnic, tencuiala decorativa reprezinta ultimul strat de finisaj aplicat pe suprafata casei, cu rol rol estetic si de protectie.

O tencuiala decorativa de calitate ofera nu doar un design rafinat constructiilor ci si o protectie de inalta clasa, aceasta actionand ca o bariera  impotriva factorilor externi ce isi pot pune ¨amprenta¨ asupra constructiei. Chiar daca are o compozitie compacta, tencuiala decorativa lasa peretii sa respire si protejeaza impotriva mucegaiului si a igrasiei.

Tipuri tencuiala decorativa

–          Tencuiala decorativa Organica: convinge prin rezistenta la apa, fiind permeabila la vaporii de apa, cu aderenta foarte buna la stratul suport. Este recomandata pentru aplicarea peste termosistem

–          Tencuiala decorativa Silicata: rezistenta la apa, nu arde si nu se murdareste. Este recomandata pentru suprafetele cu vata bazaltica.

–          Tencuiala decorativa Siliconica: rezistenta la apa, alge, ciuperci si se caracterizeaza printr-o foarte buna permeabilitate la vaporii de apa. Se recomanda pentru zonele umede.

–          Tencuiala decorativa Mozaicata: cea mai rezistenta la socuri si zgarieturi. Se recomanda pentru finsajul gardurilor.

Pentru un aspect impecabil, suprafetele pe care se aplica tencuiala decorativa trebuie sa fie rezistente, curate, desprafuite, uscate si degresate.

Tencuialadecorativa-tafi.ro: site-ul nr. 1 in materie de tencuiala decorativa!

Cu Tencuialadecorativa-tafi.ro ai tencuiala decorativa de la A la Z. Asadar, daca esti in plina renovare sau constructie a viitorului camin si ai nevoie de tencuiala decorativa, contacteaza Tencuialadecorativa-tafi.ro.

Tencuiala decorativa este disponibila cu varianta siliconica, silicatica, standard si de soclu, oferta cuprinzand si produse aditionale precum grund si amorsa. Tencuiala decorativa comercializata pe site convinge printr-o aderenta excelenta la suport, rezistenta in timp a pigmentului, rezistenta impotriva imbatranirii si variatiilor de temperatura, rezistenta la interperii si la mucegaiuri.

Cu Tencuialadecorativa-tafi.ro ai accesul la toata gama de culori NCS si RAL.

Pentru informatii suplimentare cu privire la tencuiala decorativa, acceseaza www.tencuialadecorativa-tafi.ro .