Telemarc ofera pavele de calitate!

Pavele-rosi-v1cf0Pentru a infrumuseta spatiul din curte sau din fata casei, compania Telemarc recomanda utilizarea unor pavele de calitate superioara. Cu Telemarc vei putea alege produsele potrivite pentru a-ti putea indeplini proiectele. Cu o experienta bogata in acest domeniu, personalul calificat iti sta la dispozitie pentru a te ajuta in alegerile tale. Beneficiind de utilaje si materiale de cea mai buna calitate, societatea pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de produse din care poti alege pavele rosii, galbene, maro sau gri. Pavelele sunt solutii complete pentru inlocuirea betonului pentru alei si in plus, sunt produse ecologice ce permit aerisirea completa a solului, se monteaza usor si aduc un plus de culoare. Toate produsele oferite au un raport calitate-pret avantajos.

Pavelele produse de compania Telemarc prezinta numeroase avantaje, cum ar fi faptul ca ofera un aspect estetic placut datorita multitudinii posibilitatilor de asortare, sunt produse ecologice care permit drenajul si aerisirea solului, sunt rezistente la ciclurile repetate de inghet-dezghet si fac fata traficului intens. Pavelele sunt utilizate pentru a oferi un aspect estetic placut aleilor, putand fi utilizate la pavarea curtilor interioare, teraselor, aleilor pietonale, pietelor. Pavelele Telemarc sunt realizate astfel incat sa reziste la trafic greu, iar printre avantajele folosirii acestora se numara:

-confera o aderenta marita

-impiedica formarea de balti pe suprafata pavajului

-sunt produse ecologice

-au un aspect estetic placut.

Datorita tehnologiei de fabricatie, pavelele sunt durabile, rezistente la traficul intens, dar si la intemperii. Pavelele oferite de Telemarc sunt usor de montat, iar amplasarea lor pe un pat de nisip ofera posibilitatea recuperarii lor cu usurinta. Calitatea superioara a pavelelor a facut ca firma Telemarc sa se impuna ca lider pe piata de profil. Preturile pavelelor sunt stabilite in functie de dimensiunile acestora. Echipa firmei vine in sprijinul clientilor oferind servicii complete cum ar fi consultanta si asistenta in alegerea produselor potrivite. Montarea acestor pavele pe pat de nisip permite desfacerea, recuperarea si refacerea pavajului in cazul unor interventii subterane. In plus, datorita controlului calitatii produsului pe intreg fluxul de productie, fiecare piesa din pavajul produs va avea intotdeauna aceeasi calitate si nuanta.

Infiintata in Arad, firma Telemarc activeaza in domeniul fabricatiei de materiale de constructii, cum ar fi pavaje si borduri utilizate la imbunatatirea aspectului trotuarelor stradale, aleilor pietonale, spatiilor din curtile interioare, teraselor comerciale, pietelor si drumurilor cu acces usor sau mediu. Compania Telemarc are o experienta bogata in fabricarea si montarea pavajelor, portofoliul incluzand lucrari de anvergura. Personalul calificat al firmei este intotdeauna la dispozitia clientilor, oferind sfaturi pentru a face cele mai potrivite alegeri.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite si in special despre pavelele produse, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Telemarc. Materialele de constructii comercializate sunt de calitate superioara, se monteaza usor si sunt la fel de usor recuperabile. Indiferent de scopul pe care il urmaresti si de volumul de pavele necesar pentru realizarea unui proiect, Telemarc ofera numai servicii la inalte standarde de calitate. Achizitioneaza pavelele Telemarc pentru rezistenta si avantajele acestor produse.

Datele de contact ale firmei Telemarc

Adresa firmei: Str. Fagului, Nr. 32, Arad

Telefon: 0744 704 7820744 704 782

Email: telemarc_arad@yahoo.com