Tehnologiile dintr-un convector electric Nobo

_tmp_phpw2PLk2Ei bine, e vara, cald, soare, iar gandul zboara fie ca vrem sau nu, la mare. Insa, zilele de vara zboara cu viteza vantului, si brusc, fara sa ne dam seama incepem sa ne scoatem din valize sau de la naftalina gecile si hainele groase. Tinand cont de pretul facturii la gaz care creste mai ceva ca un pui de caine ciobanesc, Cabsat vine sa va ofere o alternativa prin care sa scapati de facturile cu sute de lei pentru gaz prin intermediul instalrii unui convector electric Nobo. Insa inainte de a ajunge la beneficii, haideti sa vedem tehnologiile si detaliile din spatele companiei Nobo.

Firma norvegiana Nobo are o istorie impresionanta, ce pleaca inca de acum aproape 100 de ani. Tot acest timp, aceasta firma a dus ideea de convector electric Nobo la un nivel superior prin intermediul inovatiilor continue si mai ales prin dorinta de a oferi o calitate ce nu este afectata de trecerea timpului.

Un  convector electric Nobo respecta o serie de principii clar implementate atat ca si politica a firmei producatoare cat si ca tehnologii menite sa ofere un randament cat mai bun, dar si un control amanuntit si facil asupra parametrilor de functionare.

Siguranta si randament – calitatile unui convector electric Nobo

Siguranta este trasatura definitorie la un convector electric Nobo. Acesta este echipat cu doua sisteme de protectie ce ofera o siguranta deplina in utilizarea acestuia. In cazul in care in interiorul convectorului este detectata o temperatura prea mare, acesta se opreste automat, decontectand de la curent elementele de incalzire. Aceasta situatie poate fi intalnita in cazul in care fie gurile de intrare sau de iesire a aerului sunt acoperite. De asemenea, in cazul unui convector electric Nobo cu protectie la atingere, temperatura suprafetei nu depaseste valoarea de 60o Celsius. Astfel se evita in mod direct riscul arsurii accidentale in cazul dumneavoastra sau a copiilor.

Tot la capitolul siguranta, orice tip de convector electric Nobo este construit din aluminiu de cea mai buna calitate, iar elementele din plastic sunt construite din materiale cu proprietati ignifuge. Astfel, in cazul unui scurt-circuit, riscul de producere a unui incendiu este serios diminuat.

Comfortul oferit de un convector electric Nobo

Orice convector electric Nobo este prevazut cu termostat ce va permite sa controlati temperatura si chiar sa programati diferite valori in fiecare zi a saptamanii. Astfel, veti putea economisii serioase sume de bani. Iar pentru a face totul si mai placut, oferim termostate digitale fara fir pentru ca dumneavoastra sa controlati de oriunde temperatura din camera.

Ei, iata doar cateva dintre tehnologiile implicate intr-un convector electric Nobo. Ca si avantaje, nu putem decat sa va spunem ca acestea pot fi extrase chiar din tehnologiile inglobate. Pe scurt, siguranta deplina, garantia durabilitatii si mai ales un consum eficient cu un excelent randament.

Astfel, pentru a scapa de stresul facturilor dolofane la gaz pe timpul iernii, va asteptam pe siteul nostru, www.cabsat.ro pentru a va alege un convector electric Nobo perfect pentru orice camera. Va oferim cele mai bune preturi si o consiliere de specialitate pliata pe nevoile dumneavoastra. Va asteptam!