Techno Group – transfera-ti amintirile de pe VHS pe DVD !

Prima caVHS to DVDseta video a fost introdusa pe piata de colosul Sony, in anul 1969. Pe un astfel de dispozitiv se puteau stoca inregistrari video, putand fi redate cu ajutorul unor dispozitive speciale pe ecranul televizoarelor sau pe ecranele cinematografelor. Acesta a fost un pas important in dezvoltarea cinematografiei si in domeniul inregistrarii video.  Primul video a fost dezvoltat in anul 1951, acesta captand imaginile direct de la casetele video si apoi transformand informatia de pe banda acestora in impulsuri electrice ce se transmiteau pe ecrane si transformate in imagini vizuale.

Intre anii 1970 si 1980 se poarta un adevarat “razboi rece” intre colosii dezvoltatori de casete video, Sony venind cu al sau VCR (Video Casette Recorder), iar in partea cealalta regasindu-se firma JVC ce propunea formatul VHS (Video Home System). Macar dupa sonoritatea numelor, va dati seama ca absolutul castigator al “razboiului” a fost firma JVC, cu al sau VHS.

Aceasta firma a revolutionat la momentul respectiv aceasta piata a inregistrarilor si redarilor video.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei au aparut noi mijloace de stocare a informatiei, de orice natura, implicit a imaginii video. Compact Disk-ul este urmatorul dispozitiv de stocare al informatiei, fiind realizat pe la inceputul anilor 1980.

In anii 1990 apar primele medii de stocare destinate informatiei video, care purtau numele de DVD-uri (prescurtarea de la Digital Video Disk). Acest mediu de stocare este urmasul CD-ului si are o capacitate de depozitare a informatiei de 7 ori mai mare decat a CD-ului si foloseste un mod diferit de scriere a informatiei, in comparatie cuacesta. Acest mediu de stocare are o capacitate de 4.7 GB.

Firma sibiana Techno Group, infiintata in anul 2008, ofera o gama completa de servicii fotografice, video si sonorizari de cea mai buna calitate. Firma sibiana presteaza si serviciul de transfer informatii video de pe vechile casete pe noile formate digitale DVD.

Daca aveti amintiri pretioase stocate sub forma casetelor video, firma sibiana vine in ajutorul dumneavoastra putand transfera aceste amintiri de pe suport invechit reprezentat de caseta video pe un suport nou si in voga reprezentat de DVD.

Casetele video au ajuns demult la sfarsitul gloriei si odata cu trecerea in era digitala este foarte important ca amintirile dumneavoastra foarte pretioase inregistrate pe casetele video sa fie pastrate in continuare. Aici apar profesionistii firmei Techno Group, care, prin profesionalism si seriozitate, vor transfera informatia video de pe formate VHS, 8MM, DV, Digital 8 sau HI 8 pe formatul modern reprezentat de DVD-uri.

Transferul informatiei video pe DVD ofera foarte multe avantaje. Dintre acestea se evidentiaza urmatoarele:

  • Calitatea imaginii va fi cu mult superioara fata de cea redata de casetele video, iar DVD-urile se bucura de o durata de viata mai lunga decat vechile VHS-uri;VHS to DVD
  • In functie de nevoile si cerintele dumneavoastra, firma Techno Group poate imparti video-inregistrarea pe capitole si subcapitole, aceasta fiind apoi usor de accesat cu ajutorul unui singur click;
  • DVD-ul ocupa un spatiu foarte mic de depozitare, iar multiplicarea lor se poate face foarte rapid si sigur;
  • Video-inregistrarile de pe DVD pot fi vizionate atat de pe DVD-Playere cat si de pe calculatorul dumneavoastra prin intermediul unitatii optice CD/DVD-ROM.

Serviciile oferite de firma sibiana Techno Group sunt de foarte buna calitate si sunt realizate de profesionisti din domeniul foto/video, astfel ca fiecare client va avea garantia calitatii produselor.

Puteti citi un articol interesant despre aracet accesand link-ul urmator http://www.articole-zoombiz.ro/?p=1704 .