Te muti? Alege serviciile de transport mobila oferite de Mutari Transport Mobila!

big_4A venit timpul sa incepi o alta perioada a vietii tale ; pentru ca, da, alegerea unei noi locuinte va aduce schimbari majore in viata ta. Fie ca esti tanar si ai decis sa ai propria ta locuinta, ai devenit parinte de putin timp si ai nevoie de o casa mai mare sau pur si simplu doresti sa locuiesti in alta parte, procesul mutarii implica aceleasi caracteristici : vei fi nevoit sa iti transporti mobila in noua locuinta.

In cazul in care ai nevoie de servicii de transport mobila, iti recomandam sa apelezi la ajutorul firmei Mutari Transport Mobila. Cel mai mare avantaj al colaborarii cu aceasta firma este efectuarea de transport mobile intr-o multitudine de locatii, atat pe teriitoriul tarii cat si internationale: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Londra, Paris, Viena sau orice alta locatie cuprinsa intre limitele europene.

Abia in momentul in care decizi sa te muti realizezi cat de mult conteaza fiecare obiect pe care il detii ; daca nu ar conta, nu ai alege sa il iei cu tine in noua locuinta. Tocmai din aceasta cauza, este foarte important sa gasesti o echipa de profesionisti care sa iti vina in ajutor in momentul transportarii mobilei la destinatie, pentru a te asigura ca fiecare obiect ajunge in siguranta.

Indiferent de tipul de mobile pe care il detii, nu va trebui sa te ingrijorezi in legatura cu starea acesteia pe parcursul transportului. Mobila vintage, mobila moderna sau mobila fragila (cum ar fi vitrinele sau oglinzile), toate vor ajunge la destinatie in aceasi stare in care erau inainte sa iti paraseaza vechea locuinta. Echipa noastra este specializata in manevrarea oricarui tip de mobila si avea cunostiintele necesare pentru a o demonta, muta si reasambla fara a-I aduce schimbari. Mai mult decat atat, asiguram si transportul altor obiecte fragile (Cum sunt cutiile cu vesela, vaze sau alte obiecte din portelan) si chiar a ghivecelor cu flori!

Mutari Transport Mobila are ca scop multumirea clientului, astfel incat avem grija ca trasnportul moilei tale sa fie realizat in cele mai bune conditii. Prin urmare, utilizam camionete dotate cu lift, cu ajutorul caruia bunurile tale materiale vor fi manevrate cu multa grija, neexistand riscul deteriorarii acestora. In plus, iti vom pune la dispozitie o echipa bine organizata, pentru a asigura un timp cat mai scurt acordat procesului de schimbare a resedintei. Astfel, te vei afla in noua ta casa cat mai repede, fara a resimti stresul si ingrijorarea specifice unei mutari!

Alege serviciile de transport mobila oferite de Mutari Transport Mobila! Pe langa trasnportul propriu-zis, iti oferim si servicii de montare si impachetare a mobile, dar te vom ajuta si sa plasezi piesele de mobilier in spatiul dorit. In plus, iti putem oferi si asigurarea bunurilor transportate. Pentru a obtine mai multe informatii despre serviciile oferite, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Mutari Transport Mobila, date de contact:

Adresa: B-dul Uverturii, nr. 87, Bucuresti

E-mail: info[at]mutaritransportmobila.ro

Telefoane:
fix: 031-801733
mobil:
0722- 608669
0745-281829
0765-316460

Adresa web : http://www.mutaritransportmobila.ro