Tatuaje cosmetice sau machiaj permanent

tatuaje cosmetice

Tatuaje cosmetice sau machiajul permanent reprezinta o parte a industriei cosmeticii care a cunoscut o crestere rapida in ultima vreme. Ele pot remedia partile in care natura a fost mai putin generoasa cu unele persoane. Daca sprancenele sunt prea subtiri sau poate nu prea sunt, un tatuaj cosmetic poate rezolva problema cu succes. Tot prin acest procedeu buzele pot prinde contur atunci cand liniile lor exterioare nu sunt foarte bine definite. Tot pentru buze poate fi rezolvata si problema culorii, printr-un machiaj permanent nemaifiind nevoie de a utiliza rujul.

De altfel, prin metoda aceasta de pigmentare, femeile pot scapa de corvoada machiajului zilnic si astfel pot castiga timp pretios pe care sa-l petreaca altfel decat in fata oglinzii, pentru a se machia.

Tatuaje cosmetice: metode si proceduri

Tatuarea cosmetica ofera o alternativa sigura si cu aspect natural pentru rutina machiajului de zi cu zi. Este un proces prin care pigmentii sunt tatuati in stratul dermic al pielii, in mod permanent sau semipermanent.

Odata gasit salonul care prezinta incredere din punct de vedere profesional dar si in ceea ce priveste normele sanitare si de igiena, se poate face programarea pentru operatia necesara.

Personalul de la salonul de infrumusetare va sta de vorba cu clientele pentru a le afla asteptarile, precum si alti factori care sunt oarecum legati de procedeul care urmeaza. Ele vor fi consiliate si asupra a ceea ce au de facut pentru intretinerea acestor tatuaje cosmetice in Bucuresti, dupa ce ele vor fi executate.

Cum se obtin aceste tatuaje cosmetice?

Procedura folosita intr-un tatuaj cosmetic, sau machiaj semipermanent este asa-zisa micropigmentare a pielii, care presupune introducerea unor pigmenti in totalitate naturali in epiderma, pentru sprancene, ochi – pleoapa superioara si cea inferioara, si a buzelor. Acest machiaj dureaza intre doi si cinci ani, in functie de modul de regenerare al celulelor epidermice la fiecare persoana in parte. Dupa aceasta perioada, daca doreste, clienta poate sa-si reinnoiasca machiajul. Personalul care se ocupa cu astfel de proceduri din saloanele de tatuaj sau de infrumusetare trebuie sa fie calificat, si sa aiba experienta pentru a face machiaje reusite, iar pigmentii sa fie naturali si de cea mai buna calitate.

Pigmentarea sprancenelor prin tatuaje cosmetice

Este cea mai populara procedura care face parte din seria de tatuaje cosmetice. Sprancenele prea rare sau prea scurte si cele cu parti lipsa sau inegale pot fi redesenate cu ajutorul machiajului semipermanent. Uneori, din cauza ca au fost pensate prea mult si prea des, sprancenele nu-si mai revin, iar remedierea aspectului lor nu mai poate fi facuta decat prin tatuaje cosmetice de la www.funkytattoo.ro. Desigur, exista si cazuri in care sprancenele s-au deteriorat fara vina nimanui, in urma unor boli sau accidente.

Prin urmare, daca sprancenele sunt prea putin vizibile, mai ales tinand cont de faptul ca ele deseneaza in mare parte o fizionomie, un machiaj semipermanent facut in conditii moderne, de catre profesionisti, cu pigmenti naturali si de calitate, poate sa daruiasca ceea ce mama natura a fost prea zgarcita sa dea prin nastere.