TapetCenter – frumusetea casei tale!

Ambient 3Esti in cautare de tapet de calitate? Vrei sa iti renovezi casa sau camera intr-un mod inedit? Sau poate vrei un perete accent sau o pata de culoare in casa ta? TapetCenter ofera o gama variata de tapet de calitate, cu modele si texturi diferite care sa se adapteze stilului oricarei case. Modelele de tapet sunt importate de la diversi designeri si producatori din Europa, iar echipa de specialisti a companiei iti sta la dispozitie pentru alegerea modelului potrivit raportat la stilul locuintei si la dorintele fiecarui client. Tapetul este o metoda buna ce poate schimba aspectul unui interior fara prea mult efort, majoritatea amenajarilor realizate in prezent incluzand si utilizarea acestuia. Tapetul a evoluat in ultima perioada fiind recomandat si la amenajarea baii sau a bucatariei.

Datorita noilor imbunatatiri de care dispune si a unei palete variate de culori, tapetul este o buna modalitate de finisare si decorare, ce reuseste sa satisfaca orice cerinta. Tapetul este un finisaj durabil ce permite realizarea unor decoruri exceptionale, iar datorita noilor tehnologii, acesta poate fi aplicat pe aproape orice fel de suprafete, fara restrictii. Aplicarea tapetului este mai facila decat vopsirea peretilor, se realizeaza mai repede si nu se murdareste locul care se amenajeaza. Tapetarea se poate realiza si numai asupra unui singur perete, ceea ce poate schimba complet infatisarea camerei, respectivul perete devenind un punct de atractie al camerei. TapetCenter ofera numeroase variante de tapet pentru a decora locuinta si personalul firmei ofera toate informatiile necesare privind tapetul si tapetarea, adezivii folositi pentru o lipire de calitate, modalitatile de montaj si de indepartare a tapetului. Pretul tapetului variaza in functie de model si de textura, iar manopera variaza in functie de tipul tapetului. Imediat ce alegi modelul de tapet, echipa TapetCenter impreuna cu clientul calculeaza pretul pentru necesarul de material si de adeziv.

Ambient 2Tapetul Versace este un tapet de lux, care scoate in evidenta grandoarea oricarei incaperi, eleganta, dar si rafinamentul acesteia. Orice model ofera atmosfera impunatoare, de maretie, amploare si finete in acelasi timp. Modelele, fie ca este vorba de flori, de forme geometrice, dungi sau chiar simple, sunt fabuloase si creeaza impresia unor spatii exclusiviste si somptuoase. Materialele sunt alese cu grija pentru a crea efectele dorite. Calitatea produselor este o urmare a tehnologiei folosite in productie, astfel ca tapetul este usor de montat, este rezistent la apa, la substante de PH diferit si ofera izolare si rezistenta la zgarieturi.

TapetCenter, cu sediul in Oradea este un magazin unde vei gasi inspiratie pentru decorarea geamurilor si a peretilor, avand o gama variata de produse si servicii. La magazin vei gasi pe stoc tapet, borduri de tapet, autocolante, fototapet, perdele, draperii, rulouri, galerii metalice si din lemn, jaluzele verticale si orizontale si vopsea lavabila, etc. Toate aceste produse sunt oferite de un personal calificat, in concordanta cu gustul si stilul clientului. La cerere, firma ofera servicii de design, montaj, masuratori atat pentru tapet, cat si pentru perdele si galerii. Alege tapetul Versace TapetCenter pentru a oferi casei tale un aspect elegant si rafinat.

Datele de contact ale firmei TapetCenter

Adresa firmei: Bd. Decebal, Nr.124, Oradea, Bihor

Telefon: 0740 231 070

Email: office@tapetcenter.ro