Tamplarie PVC

tamplarie pvc

Tehnologiile moderne de constructie domina in prezent Romania, facand noile constructii mult mai sigure, oferind in acelasi timp si un grad de confort mult mai ridicat. Chiar daca nu dispuneti de o constructie relativ noua, puteti beneficia de noile tehnologii foarte usor.
Tamplaria PVC este o tehnologie prezenta pe piata romaneasca de multi ani. Calitatea tamplariei este recunoscuta in toata lumea pentru durabilitatea si avantajele sale. Chiar si asa de cele mai multe ori alergam sa cumparam produse de proasta calitate datorita faptului ca de cele mai multe ori suntem presati de timp sau de bani. Este recomandat ca inainte de a face o investitie in tamplaria PVC sa avem cateva cunostinte elementare despre produsul repsectiv, furnizorul fiind cel mai important aspect de care trebuie sa tinem cont.

Avantajele tamplariei PVC

Tamplaria PVC acapareaza pe zi ce trece tot mai multi clienti, in defavoarea tamplariei din lemn, care isi doresc o investitie care sa dureze, avand o calitate superioara si avantaje sporite.
Cele mai multe persoane isi doresc o astfel de achizitie pentru a completa o termoizolatie a constructiei, astfel acest tip de tamplarie prezinta un coeficient de transfer termic foarte mic. Calitatea, numarul camerelor dar si grosimea profilului sunt invers proportionale cu transferul termic.
O calitate foarte importanta este protectia la incendiu, profilul avand proprietatea de a se stinge imediat dupa inceperea incendiului, asadar avem garantia ca incendiul nu se va raspandi din cauza acestora, lucru greu de atins cu profilele din lemn.
Tamplaria PVC se lauda si cu o durabilitate foarte mare, astfel o astfel de achizitie poate dura aproxiamtiv 50 de ani. Acest lucru se datoreaza compozitiei cu aditivi care au tendinta sa anuleze derformarea in timp si ingalbenirea datorata razelor solare.

Tamplarie PVC sau Aluminiu

In comparatie cu aliminiul, PVC (policlorura de vinil) are proprietati de izolare termica foarte bune, fiind mult mai eficiente decat aluminiul, atat termic dar si ca pret. Pretul unui profil de aluminiu cu acelasi indice de izolatie termica este dublu, fiind o investitie fara sens.
Aluminiul castiga in defavoarea PVC-ului in costructiile gen pereti cortina sau in cazul suprafata unde se doreste montarea este foarte mare, fiind necesare panouri mari.

De ce sa alegeti tamplaria PVC

Este clar pentru toata lumea ca pierderile masive de caldura se fac prin geam, asadar este strict necesar o investitie intr-o tamplarie PVC de calitate. Alegerea acestui tip de tamplarie asigura un transfer termic minim, astfel costurile pentru incalzire devin si ele minime.
Daca alegeti acest tip de tamplarie nu beneficiati doar de un schimb termic minim cu exteriorul, izolarea fonica este o alta componenta importanta si asigura evident un confort sporit.
Alegerea tamplariei PVC este evident destul de dificila, multi dintre noi au tendinta sa cumpere doar din auzite sau nu tin cont de firma si de calitate. Pentru a obtine performante maxime se recomanda achizitionarea de la o firma specializata, cu produse de calitate.
Din dorinta de a deveni foarte buni, cei de la www.securitinternational.ro va ofera produse de calitate la cele mai bune preturi. Datorita tehnologiilor folosite si experientei in domeniu, promit o lucrare durabila realizata de o echipa calificata.