Tamplarie PVC de calitate

tamplarie pvc

Cu totii cred ca stim ca o cladire nu poate fi fara ferestre, oricat de mica ar fi cladirea, cel putin o fereastra tot trebuie sa aiba. Fie ca vorbim de ferestre din mediul rural, urbam, cladiri publice, industriale sau spatii comerciale. Orice cladire are nevoie de ferestre pentru a putea fi luminata pe timp de zi cu lumina naturala si pentru a putea fi aerisita. La orice fereastra, tamplaria din care este facuta fereastra este foarte importanta deoarece daca aceasta este dintr-un material durabil si de calitate, fereastra va fi si ea cu o mai mare durabilitate in timp. Tamplaria ferestrelor este realizata de obicei din lemn, aluminiu sau PVC. In continuare am sa va spun de ce sa alegeti tipul de tamplarie PVC pentru ferestrele dumneavoastra dar si care sunt avantajele acestui tip de tamplarie PVC.

            Ce este defapt aceasta tamplarie PVC

Pentru cine nu stie inca ce este aceasta tamplarie PVC va pot spune ca acestea se gasesc in cea mai mare parte la ferestrele din termopan. Astfel de ferestre din termopan gasim la tot pasul, dar putini dintre noi stiu ca tamplaria acestora la cele mai multe dintre ele este tamplarie PVC.  Bineinteles ca mai putem regasi ferestre din termopan care sunt realizate cu tamplarie din lemn sau tamplarie de aluminiu. Ce va mai pot spune despre aceasta tamplarie PVC este ca PVC este defapt prescurtarea de la policlorura de vinil. Acest material care este utilizat la tamplaria PVC a ferestrelor, cat si a usilor, este realizat, cu ajutorul chimiei in cea mai mare parte din petrol si sare. Daca va vine sa credeti sau nu, aceste 2 elemente dar si alte substante care se gasesc in proportii mai mici, cu ajutorul chimiei, s-a putu crea tamplaria PVC.

            Avantajele tamplariei PVC

Avantajele tamplariei PVC nu sunt multe, dar in schimb, aceste avantaje sunt foarte importante. Printre acestea se numara, avantajul termic. Acest avantaj este foarte important deoarece este un foarte bun izolator termic, tamplaria PVC intrecand chiar si tamplaria din aluminiu. Un al avantaj este cel fonic. Atunci cand inchidem ferestrele si usile, zgomotul exterior nu ne va mai deranja deloc iar in locuinta noastra va fi linistea pe care ne-o dorim. Un alt avantaj este cel al esteticii, deoarece aceasta tamplarie PVC este placuta ochiului si va putea chiar influenta inspre bine design-ul cladirii pe care este montata. Pretul acestei tamplarii PVC se numara si el printre aceste avantaje, acesta fiind unul mediu, putin mai scump decat tamplaria din aluminiu dar mai ieftin decat tamplaria din lemn. In afara de aceste avantaje prezentate mai sus, va pot spune ca tamplaria PVC mai prezinta avantajul intretinerii foarte usoare dar si avantajul protectiei si al rezistentei foarte mare la diferite deformari.

Pentru a afla ofertele noastre si toate serviciile pe care le oferim acceseaza site-ul www.securitInternational.ro