Tamplarie PVC

3c993ea85807305275d79546cb4bbbdaTot mai multi romani au apelat in ultimul timp la tamplarie PVC in vederea mentinerii unui nivel al zgomotului scazut si, de asemenea si al modernitatii. Fiind o solutie ieftina, aceasta poate fi folosita atat in locuintele personale cat si la birouri, terase, diverse cladiri ce impun o anumita arhitectura.

Ce inseamna tamplarie PVC?

Tamplarie PVC inseamna usi si ferestre produse din segmente de profil PVC sudate la colturi. Profilele PVC sunt de fapt emulsie de PVC (polimeri de clorura de vinil), aditivi si stabilizatori topite, injectate prin matrite, racite instant la iesire si taiate sub forma de bare la diferite dimensiuni.  Aceste bare se deosebesc prin numarul de camere din interior care difera in functie de utilizarea barelor (toc, cercevea, ferestre, usi) . Aditivii si stabilizatorii au rolul de a face  din  tamplarie PVC un material rezistent si neafectat de interperii.

Care sunt avantajele pentru o tamplarie PVC ?

Daca va doriti tamplarie PVC trebuie sa stiti ca un avantaj major il reprezinta faptul ca este mult mai eficienta decat tamplaria de lemn sau tamplaria de aluminiu. Ca pret se situeaza la mijloc, intre cele doua tamplarii amintite, ofera protectie destul de mare, nu este pretentioasa cand vine vorba de intretinere si poate fi adaptata din punct de vedere arhitectural la cladirea unde se doreste a fi amplasata.

Cine realizeaza o tamplarie PVC conform criteriilor dumneavoastra?

O companie romaneasa ce se ocupa cu fabricarea de tamplarie PVC este Next Perfect Plast. Are experienta de peste 10 ani, avand specialisti care sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi cele mai bune profile de tamplarie PVC.  Printre produsele comercializate, firma prezinta usi, ferestre, accesorii, sticla, obloane, feronerie, manere, armatura.  Au in oferta usi rezidentiale, usi premidoor, usi premiline, usi culisante; varietatea de culori, diversele modele si multiplele moduri de deschidere va ofera posibilitatea de a alege ceea ce doriti dumneavoastra pentru locuinta sau spatiul care necesita asamblararea unei astfel de tamplarie PVC. In ceea ce priveste ferestrele,  compania realizeaza geamuri termopane, pofile (Kommerling, KBE, REHAU) si tamplarie aluminiu cu 2 sau 3 randuri de sticla. Puteti opta la alegerea sticlei pentru sticla laminata, sticla securizata, sticla termopan sau sticla decorativa de diferite modele. Aveti posibilitatea de a cumpara ca accesorii glafuri, plase contra insectelor, rulouri exterioare sau jaluzele verticale si orizontale.

Pentru a realiza cele mai bune lucrari de tamplarie PVC, compania Next Perfect Plast colaboreaza cu diverse firme cunoscute,  impreuna oferindu-va cele mai bune solutii.  Lipoplast, Nicomi, Marco, VBH, VeerAll sunt cateva din companiile colaboratoare. Un portofoliu cu lucrarile realizate poate fi consultat  pe site- ul lor si astfel, va veti convinge de calitatea produselor si serviciilor oferite.

Cum pot contacta compania Next Perfect Plast pentru servicii de tamplarie PVC ?

Pentru tamplarie PVC oferita de Next Perfect Plast puteti sa contactati compania pe internet la adresa next-perfect-plast.5net.net.ro unde puteti vedea oferta lor de produse si portofoliul cu lucrarile realizate de-a lungul timpului. Tot pe site puteti gasi numerele de telefon unde  consultantii nostri va vor oferi informatiile de care aveti nevoie in legatura cu preturile, timpul de executie, produse, transport, si alte detalii necesare.