Tamplarie aluminiu PVC!

arhitecturaTamplaria PVC reprezinta o investitie pentru o viata atunci cand doresti sa construiesti sau sa renovezi ceva. Daca apreciezi designul, confortul locuintei, economia de cheltuieli prin izolare termica si mentinerea valorii investite, tamplaria aluminiu  / PVC este alegerea potrivita. Deoarece beneficiarii cladirilor isi doresc ferestre pe a caror calitate sa se poata baza si care, in acelasi timp, sa-i convinga si din punct de vedere economic, tamplariile din aluminiu PVC sunt considerate alegerea ideala. Exceptionala izolare termica pe care o realizeaza produsele, asigura un climat confortabil in locuinta.

Tamplaria ocupa aproximativ 20% din suprafata totala a ferestrei. Ea este cea care determina rezistenta ferestrei si performanta acesteia prin adancimea constructiva mare care permite dotarea ferestrei cu sticla cu calitati superioare si, in acelasi timp, joaca un rol important in aspectul general al locuintei tale, prin gama variata de culori si forme in care este disponibila. Datorita raportului cost-performanta, PVC-ul este cel mai utilizat material din constructia ferestrelor. Principalele caracteristici ale acestuia sunt protectia termica, protectia fonica, pretul si aspectul. O fereastra din PVC dotata cu un tip corespunzator de sticla poate ocupa locul 1 din punct de vedere al protectiei termice oferite, iar durata medie de viata a unei ferestre din PVC este de 50 de ani. Produsele din tamplarie aluminiu PVC ofera un foarte bun raport calitate-pret si necesita intretinere minima. Indiferent de preferintele si exigentele tale, produsele corespund celor mai inalte standarde de estetica si performanta. Suprafetele produselor sunt perfect netede si stralucitoare, nu ingaduie cu usurinta murdarirea si se pot curata rapid. Firmele specializate in domeniu ofera o eficienta energetica si stabilitate remarcabila pentru ferestre, usi de intrare si usi culisante prin intermediul tamplariei aluminiu PVC. Prin solutiile oferite vei obtine rezultate optime pentru constructia ta, fara a fi nevoie sa mai faci compromisuri.

Realizarea sistemelor de usi si ferestre din profile de PVC extrudat este o solutie moderna, ce ia din ce in ce mai mare amploare atat in Romania, cat mai ales in tarile UE. Intretinerea este usoara, etanseizarea este perfecta, prin folosirea garniturilor din cauciuc de foarte buna calitate si ofera o estetica deosebita si posibilitati coloristice nelimitate. Profilele sunt complet ecologice, prezentand o rezistenta deosebita la intemperii, imbatranire si ultraviolete.

Tot mai multi clienti isi definesc identitatea prin intermediul cladirilor cu vitraje ample, fatade tip perete-cortina, sere si cupole de sticla, situatie in care aluminiul este absolut necesar. Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate, au impus aluminiul ca solutie ideala. Profilele din aluminiu au o greutate redusa si pot fi albe sau intr-o varietate foarte mare de culori, nuante metalice sau satinate, bicolore. Datorita caracteristicilor mecanice si termice ale aluminiului, acest material este recomandat pentru lucrarile in plan inclinat, pentru deschideri de dimensiuni mari sau pentru fatade de sticla de tip perete cortina. Selectarea materialelor si componentelor de calitate superioara, importarea produselor direct de la producatori si atentia deosebita acordata de specialistii in domeniu procesului de fabricatie, duc la realizarea unor produse de calitate si durabilitate foarte ridicata.