Tahografele – echipamentele pe care trebuie sa le ai – Fomco Prodimpex

promo-ston1994_1Tahografele sunt echipamente ce se instaleaza intr-un autovehicul cu scopul de a furniza informatii despre viteza si timpul de condus, astfel incat sa garanteze siguranta conducatorilor auto si a celorlati participanti la trafic. Potrivit Reglementarilor Europene, tahografele digitale sunt obligatorii sa fie instalate si utilizate in toate autovehiculele cu masa totala pentru 3.5 tone. Astfel utlilizatorii finali ai acestor sisteme sunt atat companiile de transport, cat si companii cu alte activitati, dar care detin in flota proprie de autovehicule masini si utilaje (care pot circula pe drumuri publice) si au masa totala pentru 3.5 tone.

Societatea Fomco Prodimpex va pune la dispozitie tahografe fiabile si eficiente, menite sa va furnizeze informatii exacte despre aspectele care va intereseaza si care pana la urma, va garanteaza securitatea pe intreaga durata in care va aflati la volan.

Puteti opta pentru diverse pachete ce contin atat tahografele propriu-zise fabricate in conformitate cu legislatia in vigoare, cat si sisteme  mai avansate si complexe, continand un adaptor Bluetooth care poate comunica cu smartphone-uri Android, cu scopul de a simplifica munca soferilor, oferind posibilitatea de a le controla mai usor.

Recomandam pachetul cu tahograful Stoneridge SE5000 Exakt DUO oferit de catre societatea noastra, din mai multe motive: nu este nevoie sa inlocuiti bateria pentru backup-ul memoriei de masa dupa fiecare 2 ani de utilizare; este un sistem fiabil cu multe functii care ajuta soferii sa-si concentreze atentia asupra sigurantei in trafic, dar nu numai. Poate cel mai mare beneficiu ar fi posibilitatea de a conduce legal mai mult. Conform unor calcule statistice, vehiculele care sunt echipate cu tahografe digitale mai noi (de ultima generatie, respectiv Stoneridge SE 5000 Exakt DUO) pot beneficia de un timp de aproximativ 45 de minute in plus in cadrul celor 9 ore permise de conducere zilnica.

Tahografele digitale comercializate sunt compatibile cu toate marcile de autovehicule si afiseaza in timp real activitatile, timpii de condus si pauzele (timpii de odihna) pe care trebuie sa le respectati, fiind obligati de prevederile legale.

Compania Fomco Prodimpex va ofera si Kit-ul Tacho Link Dongle pentru descarcarea datelor din tahografele digitale (operatiune, de asemenea, obligatorie) care are si rolul de a extinde ecranul tahografului, oferind o vizibilitate mult mai buna asupra activitatii actuale, zilnice, saptamanale si lunare, dar nu numai. Cu ajutorul acestui kit, utilizatorii pot folosi, dupa cum am mentionat anterior, 2 aplicatii speciale: una pentru descarcarea datelor tahografului digital (Tacho Center) care mai apoi ajuta la trimiterea acestora prin GPRS sau WiFi pe o adresa de e-mail, si alta pentru actualizarea timpilor de conducere si de odihna (Duo Mobile) astfel incat sa poata fi evitate eventualele sanctiuni. Prima se poate folosi impreuna cu orice model de tahograf digital, in timp ce cea de-a doua se poate utiliza doar cu tahografele SE5000 Exakt Duo cu varianta de soft 7.4.

Achizitionand pachetele oferite de catre compania Fomco Prodimpex la un raport avantajos calitate-pret, pachete ce contin produsele de baza- tahografele, veti putea sa va concentrati atentia pe alte activitati, sa fiti mai relaxati, mai precisi, sa evitati amenzi si posibile accidente, sa planificati traseul simplu si eficient, oprimizand intreaga activitate.

Aparatele de citire si descarcare de date din tahografele oferite spre vanzare de catre firma Fomco Prodimpex sunt inteligente, au o memorie extinsa, functie de avertizare, necesita un consum redus de energie, asigura o viteza mare de descarcare, etc. Aceste aparate contin informatii esentiale in cazul unui accident rutier, care ajuta organele abilitate sa solutioneze eficient cazurile respective.

Compania Fomco Prodimpex din judetul Mures, Cristesti, a fost infiintata in anul 2002, iar pe langa tahografele digitale, va poate furniza si tahografe modulare si analogice, limitatoare de viteza, statii radio CB, sisteme de incalzire si racire stationara (Webasto, Eberspacher, Indel B si Diavia), lazi frigorifice pentru autovehicule, lampi de marcaj si de gabarit, produse reflectorizante, sisteme de monitorizare si urmarire prin GPS, etc., dar si serviciile aferente de instalare, reparare, verificare- operatiuni pentru care este autorizata de catre Registrul Auto Roman.

Va asteptam!