Tafi Trade: vopsea pulbere, sau cum sa obtii suprafete perfecte si rezistente. Metalul nu a aratat niciodata mai bine!

vopsea pulbereElementele din fier forjat, fie ca este vorba de mobilier, garduri/porti, ori balustrade, au o noblete aparte gratie aspectului estetic desavarsit. Chiar daca metalul este un material deosebit de rezistent la factorii de mediu, cu timpul isi poate pierde din valoarea estetica. Ce este de facut? Vopsirea materialului cu produse profesionale, menite sa garanteze un rezultat spectaculos si o durabilitate extinsa.

Atunci cand ai de vopsit orice tip de structura metalica, apeleaza la Tafi Trade si alege din gama completa de solutii. Iti punem la dispozitie o varietate de vopsele destinate unor acoperiri decorative superioare. Astfel, din portofoliul de produse poti opta si pentru vopsea pulbere, o vopsea multifunctionala, conceputa pentru a oferi finisari placute si o protectie deplina.

Asadar, daca esti in cautarea unei vopsele menite sa imbine armonios finisajele impecabile cu rezistenta excelenta la intemperii, solutia o gasesti la noi.

Iti propunem o vopsea pulbere adecvata atat pentru substrate arhitecturale din aluminiu, cat si pentru metale feroase sau neferoase. Usor de aplicat, vopseaua pulbere Corro-Coat PE se remarca prin aderenta buna la suport, durabilitate, rezistenta la factorii externi si nu in ultimul rand, prin aspect placut.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul vopselurilor, Tafi Trade ofera clientilor solutii eficiente de vopsire, produse de calitate si preturi competitive.

Vopsea pulbere – pentru confectii metalice cu un aspect estetic deosebit!

Confectiile metalice si fierul forjat se bucura de o mare popularitate in randul adeptilor de frumos. Fie ca vorbim de constructii vechi ori de cele noi, confectiile metalice ocupa un rol esential in designul acestora. Motivul? Ornamentele metalice inspira traditie, valoare si unicitate.

Chiar daca metalul este simbol al rezistentei desavarsite, acesta are nevoie de o atentie speciala si de un tratament pe masura. Atunci cand vrei sa pastrezi toate proprietatile fizice ale metalului, si totodata sa-i imbunatatesti aspectul estetic, este important sa ai la dispozitie o vopsea versatila, menita sa indeplineasca toate criteriile de functionare cerute.

Acoperirile cu pulberi reprezinta o alternativa practica pentru toate tipurile de metal. Vopseaua pulbere este conceputa pentru rezistenta la exterior (ploi, grindina, raze UV, umiditate etc), si pentru protectia suprafetelor interioare. Fiind extrem de versatila, vopseaua pulbere poate fi aplicata atat pe materiale feroase cat si pe cele neferoase. Rezultatul? Suprafete cu un aspect atractiv si rezistenta sporita!

Vopsea pulbere doar prin Tafi Trade

Atunci cand  vine vorba de acoperiri cu vopsea pulbere, calitatea produsului este un factor decisiv. In oferta noastra gasesti vopsea pulbere pentru o varietate de finisari interioare si exterioare.

Vopseaua pulbere Corro-Coat PE poate fi aplicata cu succes pentru:

  • componente si accesorii cladiri
  • mobilier de gradina
  • masini agricole
  • piese si accesorii pentru autovehicule
  • biciclete
  • aparate de aer conditionat
  • aparatura si echipamente de iluminat

Avantaje vopsea pulbere Corro-Coat PE

Vopseaua pulbere Corro-Coat PE este conceputa sa reziste chiar si la cei mai vitregi factori de mediu. Dincolo de aderenta 100%, vopseaua pulbere se remarca printr-o deosebita rezistenta la impact (fara crapaturi ale peliculei), elasticitate, uscare rapida, rezistenta la ceata salina, rezistenta la caldura umeda si nu in ultimul rand, rezistenta la razele UV.

Cu alte cuvinte, suprafata vopsita cu Corro-Coat PE nu se va decolora in timp, nu se va crapa si nici nu isi va pierde aderenta.

Vopseaua pulbere este disponibila intr-o paleta cromatica diversificata, in gama lucioasa, mata, semi-lucioasa si texturata. Pentru un rezultat perfect, recomandam pregatirea suprafetei inainte de aplicarea vopselei.

Informatii suplimentare pe www.vopsea-fierforjat.ro