SVT Electronics Va Pune La Dispozitie Echipament Descarcare Tahograf Performant

Atunci cand ai nevoie de un echipament descarcare tahograf alege firma SVT Electronics, infiintata in 2006, ce are ca obiectiv principal dezvoltarea de echipamente electronice diverse, din domeniul electronicii industriale prin intermediul unor parteneriate cu firme renumite din intreaga lume, cum ar fi Fujitsu Microelectronics.

Incepand cu anul 2007, SVT Electronics a inceput fabricarea propriilor produse, resusind sa obtina o pozitie de top in randul furnizorilor de acest gen, atat la nivel national, cat si la nivel international.

Echipament descarcare tahograf profesional de la SVT Electronics

Echipamentul tahograf este un dispozitiv de control care se monteaza in autovehicule pentru a arata si a inregistra automat datele referitoare la cursa acestora, dar si timpii de lucru ai conducatorilor auto, carburantul consumat, traseul parcurs si multe altele.

Echipamentele descarcare tahograf ce va sunt puse la dispozitie de firma SVT Electronics sunt unele dintre cele mai utilizate instrumente de descarcare datorita faptului ca sunt simplu de utilizat si durabile. Aceste echipamente descarca tahograful utilizand un cablu si stocand datele in memoria interna. In momentul conectarii  la un computer, echipamentul descarcare tahograf se comporta precum un dispozitiv de stocare de tipul USB. Datele pe care le descarcati pot fi apoi incarcate in aplicatia TachoSafe pentru a fi analizate si memorate.

Tipuri de tahografe

  • electronice – care folosesc ca si legatura de transfer de la generatorul de semnal  la tahograf un cablu electric. Informatia este generata de un impulsor ce genereaza impulsuri spre placa de baza a tahografului;
  • mecanice – sunt tahografe ce utilizeaza ca si mecanism de transfer al datelor de la cutia de viteza un sistem bazat pe cupluri mecanice. Acestea se intalnesc pe autovehicule de productie veche specifice anilor ’70 – ’80;
  • digitale – aceste aparate colecteaza informatia provenita din cutia de viteza sau din computerul de bord al masinii si o transmit in mod digital la aparatul tahograf. Inregistrarea activitatii conducatorilor auto se realizeaza cu ajutorul unor carduri special create in acest sens.

Echipamentul de descarcare a datelor inregistrate de tahografe este foarte important pentru a putea analiza consumul de combustibil, traseul parcurs de atovehicul, precum si timpii de condus si cei de odihna consumati.

Alte produse oferite de firma SVT Electronics

  • component retele Profibus, analizoare Profibus, solutii industrial wireless
  • solutii de control acces si pontaj
  • iluminat stradal si industrial de inalta eficienta

Ptand pentru echipamentul de descarcare tahograf produs si comercializat de compania SVT Electronics te vei bucura de echipamente de calitate superioara la preturi avantajoase. Daca sunteti in cautare de echipamente descarcare tahograf, compania SVT Electronics este solutia perfecta pentru nevoile dumneavostra, in  oferta companiei gasind acest tip de sisteme care indeplinesc numeroase functii si au o serie de trasaturi care le recomanda drept cea mai buna alternativa.

Pentru intrebari sau mai multe informatii despre echipament descarcare tahograf, apeleaza cu incredere la firma SVT Electronics, si vei sti sigur cum sa faci alegerea correcta. Te poti baza pe o echipa cu ani de experienta in domeniu, stiind ca vei beneficia de sfaturi de la niste profesionisti.