Sursal te insurubeaza eficient!

Suruburi-de-cuplare-HDLEXSuruburile pentru lemn, desi aparent nesemnificative, au o importanta covarsitoare, care nu poate fi substituita de niciun alt fel de produse. Acestea sunt extrem de utile pentru imbinarea, asamblarea sau fixarea diferitelor placi de lemn sau pentru alte aplicatii. Imaginati-va de exemplu, cum s-ar descurca cei care lucreaza in industria mobilei, fara sa dispuna de aceste piese mici, dar practice. La fel ca multe alte produse din industria organelor de asamblare, suruburile pentru lemn sunt de mai multe tipuri, avand diferite capete: bombate, semibombate, plate, hexagonale si nuante variate: galbene, albe, nichelate, s.a.

Compania Sursal, cea care va ofera suruburi pentru lemn, la cele mai satisfacatoare preturi, (dar si numeroase alte produse), este o societate romaneasca, ce a luat nastere in anul 1908. Pe langa organele de asamblare furnizate, aceasta va mai pune la dispozitie si accesorii metalice care se pot utiliza cu succes atat in industria mobilei, cat si in industria constructoare de masini, confectii metalice si constructii.

Suruburile pentru lemn sunt piese traditionale, de aceea nu stiu daca am putea sa concepem desfasurarea unor activitati din anumite domenii (ca cele specificate mai sus, spre exemplu), fara ca ele sa fie prezente. Atunci cand doriti sa achizitionati aceste organe de asamblare, trebuie sa luati in calcul ce tip de activitate este implicata, dar si lungimea si diametrul tijei.

Esti un intreprinzator in industria mobilei? Sursal iti ofera cele mai bune solutii pentru executia perfecta a mobilierului pe care angajatii tai il realizeaza. Clientii care achizitioneaza piese de mobilier fabricate de compania ta, vor fi extrem de multumiti atunci cand vor vedea imbinarile fara defecte datorita suruburilor pentru lemn oferite de Sursal.

Indiferent de suprafetele care se doresc a fi asamblate (sensibile, dure), actiunea suruburilor pentru lemn, va fi delicata cu acestea fara a le supune la actiuni dezavantajoase pentru aspectul lor. Suruburile pentru lemn va ofera siguranta de asamblare de care aveti nevoie, fara ca de exemplu, odata ce au fost realizate anumite imbinari, acestea sa se strice dupa o perioada de timp. Nu! Acestea ofera rezistenta in timp a constructiilor. Cand le alegeti trebuie sa aveti grija sa nu fie nici prea groase, nici prea subtiri, ci numai potrivite pentru strapungerea sau fixarea anumitor elemente.

De exemplu, cu ajutorul suruburilor pentru lemn, montarea se va executa rapid si simplu, fara a avea nevoie de alte scule. Acestea sunt rezistente chiar si la actiunea unor lacuri, baituri sau straturi protectoare care se aplica pe suprafetele de lemn. Efectul lor este imediat, iar spre deosebire de adezivi, suruburile pentru lemn nu necesita timp pentru intarire, iar pierderile de fixare sunt inexistente, bineinteles, daca utilizati pentru gaurire, burghiul corespunzator si mai apoi surburile adecvate.

Acestea se monteaza rapid si simplu, garantand siguranta in fixare, iar nivelul lor de performanta este foarte ridicat. Nu va veti putea plange niciodata ca o piesa de mobilier spre exemplu, s-a demontat din cauza suruburilor folosite, cel putin nu atunci cand acestea sunt achizitionate de la compania Sursal, experta in fabricarea lor.

Pentru ca dorim sa oferim doar produse de calitate, acestea sunt confectionate in conformitate cu normativele actuale, la cele mai ridicate standarde.