Supraveghere Video Brasov-Camere supraveghere IP Brasov. Supraveghere in timp real!

camere supraveghere IP brasovSupraveghere 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, in lipsa ta. Asta face o camera de supraveghere clasica ( sau analogica). Este simplu: instalezi camera in zona cea mai vulnerabila (ce necesita supraveghere), dupa care ai accesul la informatii (la imagini). Tehnologia nu s-a multumit cu atat, motiv pentru care a dezvoltat o camera capabila sa ofere informatii in timp real, la care utilizatorul are acces prin intermediul internetului (oricand si de oriunde). Este vorba de camera de supraveghere IP-o camera perfromanta, care te tine la curent cu tot ceea ce se intampla acasa sau la birou.

Pentru camere supraveghere IP Brasov la preturi avantajoase consulta oferta celor de la Supraveghere Video Brasov (componenta a societatii Trado Tech), specializata in servicii complete de supraveghere pentru clienti persoane fizice sau juridice. Firma iti pune la dispozitie tot ceea ce te intereseaza in materie de supraveghere, incepand cu sisteme de inregistrare video (DVR si NVR, HDD-uri) si accesorii CCTV.

Din oferta Supraveghere Video Brasov poti opta pentru camere supraveghere IP Brasov, camere cu performante ridicate, usor de adaptat oricaror spatii. Acestea se pot utiliza cu maxima eficienta in aplicatii simple de monitorizare si chiar in spatii ample ce necesita supraveghere de la distanta. Cu Supraveghere Video Brasov poti alege intre mai multe modele, in functie de necesitati si in functie de nivelul de siguranta de care vrei sa te bucuri.

Camere supraveghere IP Brasov, cand tehnologia ¨lucreaza¨ pentru tine!

Camerele de supraveghere sunt o masura inteligenta de supraveghere, ideale oricaror spatii si oricaror apicatii. Simpla lor prezenta poate descuraja, din start, eventuale acte de vandalism si chiar intrari prin efractie. Si pentru ca stim ca atunci cand vine vorba de siguranta familiei tale iti doresti cele mai bune masuri de protectie, iti recomandam camere supraveghere IP Brasov.

camere supraveghere IP brasovDe ce camere de supraveghere IP?

O camera de supraveghere IP are acelasi scop ca orice alta camera de supraveghere dar vine cu un mare avantaj: transmite imaginile capturate, in timp real, prin intermediul internetului (imaginile sunt transmise printr-o retea de calculatoare sau pe calea aerului prin wireless). In plus, cu ajutorul unor camere de supraveghere IP se obtin imagini de o calitate mai buna, senzorul de imagine avand o rezolutie mai mare.

Camerele IP  pot functiona 100% autonom, doar cu alimentare de la reteaua electrica. Aceste camere pot fi accesate chiar de pe telefonul mobil (oricand si de oriunde), functionand asemeni unei televiziuni cu circuit inchis (la care are acces doar utilizatorul). Camerele IP se pot utiliza in aplicatii industriale insa la fel de bine se pot utiliza si in aplicatii rezidentiale.

Camere supraveghere IP Brasov, doar prin Supraveghere Video Brasovcamere supraveghere IP brasov

Ce tip de camera se potriveste perfect necesitatilor tale iti vor spune cei de la Supraveghere Video Brasov-firma specializata in domeniul supravegherii.

Supraveghere Video Brasov iti pune la dispozitie o gama completa de camere supraveghere video IP Brasov, cu tehnologii de ultima generatie, la preturi accesibile. Specialistii Supraveghere Video Brasov au competenta de a proiecta si instala sisteme cu camere IP, compania avand licenta IGPR pentru acest domeniu de activitate. Fiserele stocate si preluate se pot downloada de la distanta sau se pot transmite prin email la o adresa specifica, in functie de configurare.

Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda camere supraveghere IP Brasov acceseaza www.supravegherevideobrasov.ro. Echipa asigura, inclusiv, servicii de consiliere in alegerea corecta a sistemelor.