Super FIT – Blistere glisante, pentru aspectul, securitatea si vizibilitatea oricarui produs!

bistere glisanteSunt nenumarate cazurile in care achizitionati diferite produse de la un magazin si cand ajungeti acasa aveti “placuta” surpriza de a constata ca acestea fie sunt imprastiate prin portbagajul masinii, fie sunt mixate cu alimentele prin plasa, fie pur si simplu sunt sparte (daca sunt becuri sau alte produse fragile). In acel moment incepeti sa recitati anumite “poezii” pe care, mai mult ca sigur le regretati ulterior. De regretat veti regreta si faptul ca ati cumparat produsele ambalate total aiurea, care le prima miscare ies din ambalajul superficial. Dar care este alternativa la aceste lucruri facute de mantuiala ? Ei bine, solutia se numeste ambalarea in blister.

 Din postura de comerciant, ar trebui de acum inainte sa luati in considerare modelele de blistere glisante pe care le produce compania Super FIT din Buzau. Aceste sisteme de ambalare sunt realizate respectand cele mai inalte standarde ale calitatii.

Printre avantajele de care dispune ambalarea cu blistere glisante de la Super FIT se remarca:

– modul atractiv de prezentare: clientii dumneavoastra vor fi atrasi mult mai repede de un produs ambalat intr-un blister glisant, intrucat gratie acestuia vor putea sa vada produsul si sa se convinga de faptul ca specificatiile de pe ambalaj sunt conforme cu realitatea.

– securizare maxima: de acum inainte nu va veti mai face probleme in legatura cu eventuale accidente. Blisterul protejeaza produsul de orice fel de impacturi.

– lipsa produsului din interior se constata imediat: in neplacutul caz in care aveti de a face cu “musafiri” nepoftiti, veti sesiza imediat lipsa produsului.

Ce este acest blister ?

Blisterul este o alveola (invelis) de PVC termoformatat (obtinut prin incalzirea puternica), de forma si dimensiuni la alegere, care permite prezentarea produsului fara a desface ambalajul. Aceste blister este prevazut cu un spatiu gaurit care permite agatarea acestuia si expunerea pe orice fel de panou. Suportul de carton, poate contine, pe langa marca si denumirea produsului, diferite informatii ce pot fi utile: instructiuni de folosire, certificat de garantie, detalii despre gama de aplicatii, informatii despre producator. Blisterele glisante sunt cele cu margini indoite, care la intoarcere dezvaluie produsul. Sigilarea produsului din interior se realizeaza foarte bine, fiind necesara o anumita forta pentru a intoarce marginile ambalajului.

Blistere-cu-lipireAmbalajele tip blister glisant Super FIT sunt cautate de producatorii de electronice, produse chimice, medicamente, in general produse de mici dimensiuni care necesita o protectie sporita si care au nevoie de vizibilitate pe rafturi. Ambalajele din plastic transparent sub forma de blistere termoformate iau forma produsului si se folosesc pentru ambalarea accesoriilor de mobila, de feronerie, butoni, manere, scule, unelte etc. De asemenea, se comercializeaza pe piata si ambalaje transparente pentru baloane sub forma de blister cu euroholder pentru agatat in raft. Pot fi produse in forme si dimensiuni diferite.

Exista mai multe tipuri de ambalaje blister, iata cateva dintre ele:

-blistere care pot fi lipite pe carton

-o singura bucata de blistere

-blistere de sustinere a produselor din interiorul unei alte cutii

-blistere patratoase, seamana cu niste cutii dotate cu euroholder pentru raft, de exemplu ambalajele tip blister pentru sticlele de bauturi, care se pot agata in raft.

Ambalajele de tip blister au o multitudine de avantaje, pe langa consturile reduse de productie, nu mai este necesara achizitionarea altor etichete aditionale sau cutii exterioare, de asemenea faciliteaza transportul produselor, avand dimensiuni mici, ele ocupa spatii reduse.

Asadar, daca produsele dumneavoastra sunt de dimensiuni moderate si doriti sa le expuneti in cea mai buna varianta posibila, apelati la Super Fit din Buzau!

Date de contact:

Strada Bazalt, 15

Telefon/Fax: 0238 719 460

0238 721 621

0238 406 670

Mobil: 0744 268 472

0744 315 749

0744 318 813

E-mail: fitplast@rdslink.ro

superfit@mail.ols.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.