Sucul natural de mere Merita Bio, sanatate la cutie!

Vrei sa ai grija de sanatatea ta?

Iti doresti sa consumi numai produse naturale, de cea mai buna calitate, realizate de specialisti in domeniu?

Vrei sa te bucuri de toate beneficiile unui suc de mere bio?

Atunci alege doar produsele marca Merita Bio, proprietatea companiei Agromec Cheresig din Oradea!

Fabricat in conditii de calitate superioara, din mere ecologice culese din livada proprie Cheresig – Bihor, sortate cu maxima atentie, sucul natural de mere Merita Bio este imbuteliat in conditii de maxima siguranta si igiena, el fiind distribuit pe piata de profil la cele mai avantajoase preturi de catre compania Agromec Cheresig.Merita bio 1

Sucul de mere natural Merita Bio este “sanatatea la cutie” de care ai nevoie in fiecare zi, pentru a te mentine in forma, pentru a avea energie si chef de viata.

Fabricarea si imbutelierea sucului de mere se face in conditii europene. Sucul este 100 % natural, materia prima fiind recoltata  din livada proprie a producatorului. Merele sunt selectionate cu atentie, pentru a se obtine produse de o calitate deosebita.

Si pentru ca pun pret pe calitatea oferita consumatorilor, managerii companiei acorda intotdeauna o atentie deosebita atat procesului de fabricatie si de selectare, cat si imbutelierii si ambalarii, acestea fiind realizate la standarde europene.

Firma Agromec Cheresig din Oradea stie ca sanatatea consumatorilor se afla pe primul loc, motiv pentru care merele utilizate la fabricarea sucului natural nu sunt tratate chimic, ele fiind produse 100% bio.

Merita Bio – sanatate la cutieMerita Bio

Sucul de mere Merita Bio este fabricat din mere 100% bio,  proaspete culese din livada proprie din Cheresig (Bihor) si sortate cu mare grija.

Fructele care nu corespund standardelor de calitate sunt pastrate separat si vandute  micilor gospodari autohtoni, care reusesc sa duca mai departe traditia renumitei palinci de mere de Bihor.

Dupa sortare, merele sunt spalate si introduse in aparatul de ultima generatie pentru taiere, unde sunt presate si imbuteliate in mod aseptic.

Compania Agromec Cheresig utilizeaza sistemul de ambalare Bag-in-Box, inventat in SUA. Acest procedeu reprezinta o alternativa moderna si ecologica la sistemele clasice de ambalare, gen sticla sau PET.

Care sunt avantajele ambalarii Bag-in-Box?

 • Este evitata aparitia fenomenului oxidarii;
 • Punga se comprima pe masura consumului sucului de mere, acesta mentinandu-se proaspat intre 4 si 6 saptamani de la deschiderea pungii;
 • Cutia este 100% reciclabila.

De ce sa consumi sucul de mere Merita Bio?merita bio 2

 • Nu contine conservanti sau coloranti;
 • Nu contine amelioratori de gust;
 • Nu are in compozitia sa zahar sau alti indulcitori;
 • Pentru valabilitatea de un an de la imbuteliere  si 30 de zile de la deschidere, datorata ambalajului aseptic Bag-in-Box;
 • Fiind 100% bio, sucul de mere reprezinta o importanta sursa de sanatate si vitalitate pentru  organism;
 • Pentru gustul sau special, deosebit, dulce-acrisor, care il recomanda in orice moment al zilei, cu orice ocazie;
 • Sucul Merita Bio nu contine adaos de apa;
 • Scade nivelul colesterolului;
 • Are proprietatea de a detoxifia organismul;
 • Sucul are proprietati antivirale.

Consuma doar produse originale, de calitate, 100% naturale!

Ai grija de sanatatea ta si a familiei tale, alege produsele garantate de un producator respectabil!

Consuma sucul natural din mere Merita Bio !

Merita Bio, sanatate la cutie!

Contact :

Judeţ: Bihor
Localitate: Oradea
Adresa: Cheresig nr. 445A
Telefon: 0728.302.975
0259.351.394

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !