Stylemania.ro – Ia-ti stilul acasa… de acasa!

Traim in epoca in care se consuma mult si din orice. Apare un produs pe piata, sa zicem un telefon (bineinteles ca mobil), iar la scurt timp, desi versiunea precedenta inca nu si-a facut treaba iar aparatul nu e cazul sa fie aruncat, apare un model sau o alta versiune, care il inlocuieste rapid, daca nu la propriu, in mintea si dorintele noastre cu siguranta. Si vorbim doar de un singur obiect, ori noi consumam din toate, de la bunurile alimentare la produse de imbracaminte, masini si diferite accesorii, zilnice sau periodice.

magazin onlineDurata de viata a produselor aflate in posesia noastra a devenit mult mai scurta decat in trecut, nu neaparat pentru ca acel obiect nu mai functioneaza, ci pentru ca pur  si simplu vrem sa-l schimbam cu unul mai nou sau mai performant. Pe masura ce s-a dezvoltat Internetul, informatia a crescut in volum, iar interconexiunea dintre producator, produs si in cele din urma client, a reusit sa ia o forma din ce in ce mai concreta si mai coerenta: cumparaturile online! Dar pana acolo sa mai vorbim putin despre nevoi versus timpul in care reusim sa le rezolvam. Despre cand si in cat timp, ceva ce ne dorim devine o nevoie stringenta. Si nu ne referim la cele fiziologice, desi porbabil ca stiinta de mana cu tehnologia ne vor rezolva si aceste probleme, curand.

Stam foarte prost cu timpul, ne plangem adesea ca nu apucam sa facem tot ce ne propunem pentru ziua respectiva. Iar daca mai avem si copii, lucrurile se complica substantial, pentru ca cei mici necesita grija si atentie, nu putem “fuseri” momentele petrecute cu ei. Si atunci se naste intrebarea fireasca, cand si cum reusim sa le facem pe toate. De exemplu, cumparaturile. Cu cele alimentare e mai simplu. Luam masina, parcam la supermarket, cumparam in virtutea unui automatism, deci stim exact ce luam, cu mici variatiuni, pe aceeasi tema. Inapoi in masina si acasa. Dar daca vrem sa facem niste cumparaturi mai delicate, care necesita timp mai mult, cum sunt cadourile pentru cei dragi sau un nou accesoriu, fie el si vestimentar.?

Pai nu prea avem cand, lasam totul pe week-end, cand zicem noi ca avem timp. Dar si sfarsitul de saptamana e impartit, intre copii, diverse vizite, activitati recreative sau pur si simplu zacut si relaxat.

Norocul nostru ca unii s-au gandit cum sa ne vina in ajutor, dezvoltand o idee de business ce a revolutionat ideea de shopping: cumparaturile online. Magazinele virtuale, prin care te poti “plimba” fara sa iesi din casa, fara sa consumi benzina si sa pierzi mai mult de jumatate din timpul alocat gasirii unui loc de parcare (o sa apara si acest serviciu in curand, care te va anunta direct pe telefonul tau, mult mai desptept si mai informat decat tine, unde poti parca, inca de cand ai plecat de acasa) fara sa cauti pe cine sa lasi cu copiii sau sa trebuiasca sa-i tarasti dupa tine, fara multe probleme, intr-un cuvant.

Stylemania.roIar marii producatori de telefoane au intuit potentialul si au dus ideea mai departe, au adaptat telefoanele mobile dotandu-le cu calitatea de a putea face cumaparaturi, direct de pe ele. Ideea este – cat mai autonom se poate, cat mai in miscare, dar la fel de aproape de nevoile tale. Unii dintre cei care au dezvoltat ideea de spopping online sunt cei de  la stylemania.ro, un fel de macromall virtual, din care poti cumapa orice iti doresti, fie de pe laptop sau telefonul mobil, in timp ce cauti loc de parcare sau stai la semafor, mergand cu copiii la gradina zoologica, in week-end, iar apoi la un picnic, pentru relaxarea intregii familii. Avantajele sunt nebanuite, le-am tot enumerat mai sus. Dezavantajele sunt putine si palesc in comparatie cu beneficiile. Daca ati gresit masura, puteti schimba produsul la fel de usor cum l-ati achizitionat. Sansele sa platiti si sa nu vedeti produsul sunt foarte mici, datorita soft-urilor ce monitorizeaza site-urile respective, tocmai pentru a va preveni daca sunteti victima unui ghost shop sau a unor escroci.

Vom mai reveni asupra acestui subiect – online shopping-ul, dar si asupra site-ului de cumparaturi online stylemania.ro, caci lucrurile sunt abia la inceput. Pana atunci, va uram shopping placut, pe stylemania.ro. Enter!